Duux Sphere luchtreiniger

Mini luchtreiniger met HEPA- en actieve kool filter en ionisator

Compact, eenvoudig te gebruiken en mee te nemen onderweg

De Duux Sphere is een compacte en fraaie mini luchtreiniger die geschikt is voor kleine ruimtes en gemakkelijk op meerdere plekken in te zetten zodat u overal kunt profiteren van zuivere lucht.

De Sphere is voorzien van een volwaardig H13 HEPA filter, die in staat is 99,97% van de fijnstofpartikels uit de lucht te filteren en een actieve kool om geuren, gassen en dampen te absorberen.

Ionisator voor extra luchtzuiverende werking

De ionisator helpt geuren af te breken, vluchtige stoffen en allergenen te bestrijden en heeft een anti-allergische werking zodat (fijn)stofdeeltjes zich niet aan de wanden of andere oppervlakten hechten maar in de lucht blijven zweven zodat ze door de luchtreiniger kunnen worden gefilterd.

Te gebruiken voor aromatherapie

Door een paar druppels aroma olie toe te voegen aan het oliecupje kan de Duux Sphere ook voor aromatherapie te gebruiken voor zuivere lucht en een ontspannende geur in de ruimte.

Duux

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
As low as € 52,99 € 43,79
- +

Waarom dit product

 • Mini luchtreiniger voor mobiel gebruik
 • Ingebouwde ionisator
 • HEPA-filtratie en actieve kool filter
 • LED sfeerverlichting
 • Geschikt voor aromatherapie
 • Leverbaar in wit en zwart
 • Capaciteit 68 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 10-13 m2 (meer informatie)

Duux Sphere luchtreiniger combinatie aanbieding

Eenvoudig mobiel inzetbaar

De compacte afmetingen en het lage gewicht maken de Duux Sphere geschikt om mee te nemen onderweg. De Sphere wordt geleverd met eeen USB voedingskabel zodat de Sphere via een USB poort in en lader, powerbank of ieder andere toestel met USB poort van stroom te voorzien is.

LED sfeerverlichting

Met de ingebouwde LED lamp voegt de Sphere een fraai accent toe aan uw omgeving en en biedt gemak tijdens de avond en nacht. Alle functies van Sphere kunnen worden aangepast met de éénknopsbediening.

Duux mini luchtreiniger

Krachtig en Stil

De Duux Sphere luchtreiniger heeft een CADR (Clean Air Delivery Rate) van 68 m³ per uur. De capaciteit om 68 m³ lucht per uur te zuiveren maakt de Sphere effectief:

 • in ruimten tot ca. 5 m² (13 m³) onder zware omstandigheden, zoals tegen sigarettenrook of voor gebruik door personen met luchtwegklachten zoals COPD of astma.
 • in ruimten tot ca. 7 m² (20 m³) onder middelware omstandigheden, zoals daar waar een huisdier aanwezig is of op een kantoor waar dichtbij ook een werkplaats is
 • in ruimten tot ca. 13 m² (34 m³) onder milde omstandigheden, bijvoorbeeld in een woning vlakbij een snelweg of industrie, daar waar er geen duidelijk te bespeuren vervuilingen zijn maar waar een stuk extra zekerheid voor een gezond binnenklimaat gevraagd is.
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten