Olimpia Splendid Aquaria S1 24 P ontvochtiger

Ontvochtiger voor grote ruimten met WIFI en HEPA

De Olimpia Splendid Aquaria S1 24 ontvochtiger is een krachtig en veelzijdig apparaat dat is ontworpen om de luchtkwaliteit te verbeteren en overtollig vocht in diverse ruimtes effectief te verminderen. Met een indrukwekkende ontvochtigingscapaciteit van 24 liter per dag biedt deze unit een uitstekende oplossing voor vochtproblemen in huis.

Krachtig en gebruiksvriendelijk

De ontvochtiger is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het bedieningspaneel op het apparaat zelf is intuïtief en voorzien van duidelijke indicatoren. De Aquaria S1 24P biedt flexibiliteit en gemak in het gebruik door verschillende bedrijfsmodi aan te bieden, waaronder een automatische modus die zich aanpast aan de heersende omstandigheden. Gebruikers kunnen de gewenste luchtvochtigheid in stappen van 5% instellen, variërend tussen 30% en 90%. Bovendien is er een permanente werking beschikbaar die onafhankelijk van de gemeten luchtvochtigheid blijft werken. Een speciale stand voor wasdroging is ook beschikbaar, en de uitblaasopening kan oscilleren om de droge lucht beter te verspreiden, wat vooral handig is tijdens het drogen van kleding.

Ontvochtigt en zuivert de lucht

Een opvallende eigenschap van de Aquaria S1 24 is het geavanceerde luchtfiltersysteem. Het apparaat is uitgerust met zowel een HEPA-filter als een actieve kool filter. Het HEPA-filter vangt fijne deeltjes en allergenen op, terwijl het actieve kool filter geuren en schadelijke gassen absorbeert. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een merkbare verbetering van de luchtkwaliteit, maar maakt de ontvochtiger ook geschikt voor mensen met allergieën of gevoeligheid voor luchtverontreinigingen.

Oscillerende uitblaas van gedroogde lucht

Een ander kenmerk dat de Aquaria S1 24 onderscheidt, is de oscillerende uitblaas van droge lucht. Deze functie zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de ontvochtigde lucht in de ruimte, waardoor een consistente vochtigheidsgraad wordt bereikt. Het voorkomt ook lokale ophopingen van vocht en helpt bij het handhaven van een comfortabel binnenklimaat.

Uitstekend geschikt om als wasdroger te gebruiken

Wat deze ontvochtiger nog veelzijdiger maakt, is de mogelijkheid om effectief als wasdroger te fungeren. Door de ontvochtigingsfunctie te combineren met de oscillerende uitblaas, versnelt de Aquaria S1 24 het droogproces van in de ruimte opgehangen kleding aanzienlijk, waardoor het een handige aanvulling wordt voor huishoudens die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om kleding te drogen.

WIFI connected om op afstand te kunnen bedienen en controleren

De WiFi-connectiviteit voegt een laag van modern gemak toe aan de Aquaria S1 24. Via de speciale app kunnen gebruikers de ontvochtiger eenvoudig op afstand bedienen. Of ze nu onderweg zijn of gewoon vanuit hun luie stoel, de WiFi-connectiviteit geeft gebruikers de flexibiliteit om de instellingen aan te passen, de ontvochtiger in- of uit te schakelen en zelfs meldingen te ontvangen over de luchtvochtigheid in hun huis.

Stille werking voor gebruik in leefruimten

De stille werking van de ontvochtiger draagt bij aan een onopvallende aanwezigheid in de leefruimte. Dit maakt het geschikt voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of zelfs kantoren, waar een stille en effectieve ontvochtiging gewenst is. Omdat vochtproblemen en slechte luchtkwaliteit veelvoorkomende zorgen zijn in huishoudens, biedt de Olimpia Splendid Aquaria S1 24P ontvochtiger een alles-in-één oplossing. Met zijn krachtige ontvochtigingscapaciteit, WiFi-connectiviteit en HEPA-luchtzuiveringstechnologie levert deze unit niet alleen prestaties van topkwaliteit, maar draagt ook bij aan het creëren van een gezondere en aangenamere leefomgeving voor gebruikers.

Olimpia Splendid ontvochtigers

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 279,00 € 230,58
- +

Waarom dit product

 • Condensatie ontvochtiger
 • Compact en fraai design
 • WIFI connected voor bediening op afstand
 • HEPA - en actieve kool filter voor luchtzuiverende werking
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 30 - 90%
 • 5 liter watertank
 • Oscillerende uitblaas van droge lucht
 • Timer voor gebruik bij wasdroging
 • Verrijdbaar op zwenkwielen
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Stil en eenvoudig in gebruik
 • Automatische herstart na stroomuitval
 • Capaciteit 24 liter per dag (bij 30°C/80% luchtvochtigheid)
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 100 m² (meer info)

Grote capaciteit

Met een indrukwekkende ontvochtigingscapaciteit van 24 liter per uur is de Aquaria S1 24P geschikt voor effectieve vochtbeheersing in diverse ruimtes.

Timerfunctie

De timerfunctie stelt gebruikers in staat om de ontvochtiger in te stellen op specifieke tijden, waardoor het energieverbruik efficiënt kan worden beheerd.

WiFi-connectiviteit

De WiFi-connectiviteit maakt het mogelijk om de ontvochtiger op afstand te bedienen via een smartphone of tablet, waardoor extra gebruiksgemak wordt geboden.

Duurzaam R290 koelmiddel

De Aquaria S1 24P maakt gebruik van het duurzame R290 koelmiddel, wat resulteert in verminderde milieu-impact en verbeterde energie-efficiëntie.

Luchtzuivering

Het geïntegreerde luchtfiltersysteem met HEPA- en actieve kool filters zorgt voor een schone en gezonde lucht door allergenen, stofdeeltjes en geuren effectief te verwijderen.

Tiptoets bediening

De tiptoets bediening op het apparaat zelf maakt het aanpassen van instellingen eenvoudig en intuïtief.

Oscillerende uitblaas

De ontvochtiger is voorzien van een oscillerende uitblaas, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van droge lucht in de ruimte.

Zwenkwielen

Met zwenkwielen is de Aquaria S1 24P eenvoudig verplaatsbaar, waardoor het gemakkelijk is om het apparaat te positioneren waar het het meest nodig is.

Grote wateropvangbak

De ontvochtiger heeft een royale wateropvangbak van 5 liter, en voor extra gemak is er de mogelijkheid om het water af te voeren via een slang.

De Olimpia Splendid Aquaria S1 24P biedt met deze eigenschappen een uitgebreide en geavanceerde oplossing voor vochtbeheersing en het verbeteren van de algehele luchtkwaliteit in diverse leefruimtes.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten