Afzuigkit PureAirPro 1200 met flexibele slang

Met deze kit kan de PureAirPro 1200 luchtreiniger worden omgebouwd tot een afzuiger die gebruikt kan worden voor het afzuigen van geuren, gassen, dampen, rook en (fijn)stof.

Het pakket bevat:

  • Slang (600cm)
  • RVS aanzuigtrechter (26cm) met afsluitklep
  • Een verzinkte plaat voor montage op het deksel van de PureAirPro 1200, met bevestigingen voor de armen

Een handig accessoire voor de PureAirPro 1200 met afzuigset is een bedrade afstandsbediening die kan worden gebruikt om het apparaat aan en uit te zetten en het vermogen aan te passen. Zo kan de afstandsbediening eenvoudig naar wens worden bediend door deze op de werkbank te plaatsen.

Het gebruik van een slang om de afgezogen lucht af te voeren kan ook een handige accessoire zijn, bijvoorbeeld om vervuiling zonder filter te verwijderen, of om gezuiverde lucht verder weg of buiten de ruimte te blazen. In krappe ruimtes kan geblazen lucht luchtverplaatsing veroorzaken die de afzuiging kan verstoren.

Afzuigsets kunnen worden gebruikt met standaard filtersets of met extra diep filterdeksel om het gebruik van diepere filtersets mogelijk te maken, zoals die met diepere actieve koolfilters voor een nog groter absorptie oppervlak tegen geuren en gassen. Het HEPA- of F7-filter zorgt voor een langere levensduur bij gebruik voor (fijn)stof.

PureAirPro luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 235,95 € 195,00
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 2,50
Diameter 260 mm
Afmetingen 6000mm lang
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afzuigkit PureAirPro 1200 met flexibele slang
Uw waardering

Gerelateerde producten

Klantvragen
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Wat is een HEPA filter?
Een HEPA filter is een filter dat bestaat uit een mat met in willekeurige richting liggende polypropeen/glasfiber vezels. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air.
Wat is de levensduur van luchtfilters?
De levensduur van luchtfilters is afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling in de te reinigen lucht, dus een exacte levensduur is niet van te voren vast te stellen. Als de filtereffectiviteit met de helft is afgenomen, is het aan te raden het filter te vervangen, voor de meeste toestellen HEPA filter is dit gemiddeld één jaar bij continu gebruik. De actieve kool filters en custom filters voor specifieke toepassingen hebben een gemiddelde levensduur van half jaar.
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.

Gerelateerde producten