Afzuigkit PureAirPro 1200 met flexibele slang

Kit om de PureAirPro 1200 om te bouwen tot afzuiger met 110mm flexibele slang en RVS afzuigtrechter

Met deze kit kan de PureAirPro 1200 luchtreiniger worden omgebouwd tot een afzuiger die gebruikt kan worden voor het afzuigen van geuren, gassen, dampen, rook en (fijn)stof.

Het pakket bevat:

  • Slang (600cm)
  • RVS aanzuigtrechter (26cm) met afsluitklep
  • Een verzinkte plaat voor montage op het deksel van de PureAirPro 1200, met bevestigingen voor de armen

Een handig accessoire voor de PureAirPro 1200 met afzuigset is een bedrade afstandsbediening die kan worden gebruikt om het apparaat aan en uit te zetten en het vermogen aan te passen. Zo kan de afstandsbediening eenvoudig naar wens worden bediend door deze op de werkbank te plaatsen.

Het gebruik van een slang om de afgezogen lucht af te voeren kan ook een handige accessoire zijn, bijvoorbeeld om vervuiling zonder filter te verwijderen, of om gezuiverde lucht verder weg of buiten de ruimte te blazen. In krappe ruimtes kan geblazen lucht luchtverplaatsing veroorzaken die de afzuiging kan verstoren.

Afzuigsets kunnen worden gebruikt met standaard filtersets of met extra diep filterdeksel om het gebruik van diepere filtersets mogelijk te maken, zoals die met diepere actieve koolfilters voor een nog groter absorptie oppervlak tegen geuren en gassen. Het HEPA- of F7-filter zorgt voor een langere levensduur bij gebruik voor (fijn)stof.

PureAirPro luchtbehandeling

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 235,95 € 195,00
- +
Gerelateerde producten