Luchtslang 250mm

Flexibele luchtslang t.b.v. de PureAirPro 1200

250mm harmonicaslang geschikt voor het afzuigen van vervuilde lucht of om gezuiverde lucht aan te voeren. De slang is van flexibele maar zeer slijtvaste kunstof en is in te vouwen om eenvoudig te vervoeren.

De slang is aan één zijde voorzien van een brede mond (ca. 320mm) en een spanband om de slang aan een aanzuig- of uitblaasopening te bevestigen en is van enkele stalen ogen voorzien om de slang op te kunnen hangen of in een bepaalde positie te fixeren.

De slang is direct aan te sluiten op de uitblaasopening van de PureAirPro 1200, om de slang aan de aanzuigopening aan te sluiten is een slangadapter noodzakelijk.

De slang is leverbaar in 5 en 10 meter lengte.

 

PureAirPro luchtbehandeling

v.a. € 114,95 € 95,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 6
Materiaal Kunststof
Diameter 320 mm
Afmetingen 5 m / 10 m
Geschikt voor PureAirPro 1200 met slangadapter 315mm
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luchtslang 250mm
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?