Condenswaterpomp t.b.v. Innova 2.0 airco

Deze pomp is onder de horizontale versie van de Innova 2.0 airco te monteren, waarbij het condenswater weg te pompen is zonder dat de slang naar beneden moet lopen zoals bij een waterafvoer op de zwaartekracht.

Het af te voeren water hoeft nu niet door een gat in de muur afgevoerd te worden maar kan naar vele plekken afgevoerd worden, zoals:

  • Een afvoer zoals gebruikt voor een vaatwasser of wasmachine.
  • Een luchtbevochtiger om het water weer te verdampen.
  • Via de uitblaasopening van de lucht naar buiten (let wel op voor een goede luchtdichte afsluiting om condens of lekkage te voorkomen).
  • Een ander gaatje in de muur maar met een veel kleinere diameter.
  • Iedere andere plek waar het water niet tot last is.

De pomp kan aan de muur gemonteerd worden vlak onder de airco unit om zo min mogelijk zichtbaar te zijn, de pomp is stil, maar houdt u er wel rekening mee dat als de pomp aan een gipswand hangt er meer geluid geproduceerd wordt of als het toestel in een slaapkamer gebruikt wordt, 's nachts is in de stilte immers elk geluidje hoorbaar.

De pomp wordt geleverd met de nodige slangen en schroeven, stroom is aan te sluiten op de stroomtoevoer van de airco of via een separate stekker (niet meegeleverd).

De afvoerslang is 6mm in diameter en 5 meter lang.

De pomp is te monteren door een vakkundig persoon of electrotechnicus/installateur.

 

innova energie inverter airco

€ 114,95 € 95,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 1
Diameter 6 mm
Voltage 220V / 50Hz
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Condenswaterpomp t.b.v. Innova 2.0 airco
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Hoe vervang ik de plastic kleppen voor metalen roosters?
Bekijk onderstaand filmpje voor de uitleg voor het vervangen van de plastic kleppen voor de metalen roosters.
Wat zijn de installatiekosten van een Innova?
De kosten voor de plaatsing van een Innova kunnen verschillen. Er moeten met een aantal zaken rekening gehouden worden zoals het soort muur waar doorheen geboord moet worden en of er een sterk persoon aanwezig is die de installateur kan helpen.
Did you find what you were looking for?