Knie waterslang Innova 2.0 H2O

Knie om een haakse bocht in de waterslang van de Innova 2.0 15HP H2O aan te kunnen brengen

De "Push-fit" fittingen van John Guest hebben zich bewezen als betrouwbare en makkelijk inzetbare fittingen voor o.a. waterwerken en verwarming systemen. Dit maakt het onderdeel ideaal voor inzet in combinatie met de Innova 2.0 H20 monoblock water/lucht warmtepomp en de aansluitkit.

Deze 90 graden knie maakt het makkelijk om zonder gereedschap iedere hoek / bocht om te gaan met de watertoevoerslang en afvoer van bijv. uw airco en/of luchtbevochtiger, ontvochtiger.

 

innova energie inverter airco

  Speed-fit
€ 5,50 € 4,55
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,10
Diameter 10 mm
Meer keuzes:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knie waterslang Innova 2.0 H2O
Uw waardering
Customer Questions
Wat is ozon?
Ozon (Trizuurstof, O3) is een blauwachtig gas, het is een geactiveerde vorm van zuurstof die bestaat uit drie zuurstof atomen in plaats van twee. Deze actieve moleculen zijn instabiel en zoeken stabiele (geur)moleculen om zich aan te binden en deze daardoor te oxideren. Ozon is bekend als een gas dat ontstaat bij smog en warmere temperaturen, daarom heeft het vaak een negatieve associatie bij mensen, het is echter een natuurlijke luchtzuiveraar zonder welke leven op aarde niet mogelijk zou zijn. Ook in de bergen en op grote hoogten is het ozonniveau hoger, plaatsen die bekend staan om hun zuivere lucht.
Wat kunt u doen tegen hooikoorts?
Wat u tegen hooikoorts zou kunnen doen is het volgende. Hooikoorts wordt veroorzaakt door in de pollenkalender aangegeven pollen en een allergie hiervoor. Deze pollen kunt u uit de lucht filteren met een luchtreiniger die voorzien is van een HEPA-filter. Welke luchtreinigers uitermaten geschikt zijn voor het filteren van deze pollen vindt u hier. Meer informatie over HEPA-luchtreinigers vindt u hier.
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen?
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen? De kwaliteit van de lucht om ons heen en de vochtigheid ervan spelen een grote rol bij de bescherming tegen ziekteverwekkers. Hoe minder de lucht vervuild is, hoe kleiner het risico dat we ons lichaam binnendringen. Het is ook erg belangrijk om voldoende luchtvochtigheid te behouden. Als de lucht droog is, drogen onze ademhalingsslijmvliezen of ogen uit en verliezen ze hun afweer tegen bacteriën, virussen en andere stoffen. Zo hebben luchtreinigers en luchtbevochtigers een onvervangbare plaats in het geval van immuunproblemen.
Is een airco zonder buiten unit net zo goed als een met een buitenunit?
Een toestel als deze is in principe gelijkwaardig aan een airco met buitenunit, omdat alle techniek in het toestel zelf zit zouden ze wat minder stil kunnen zijn, maar in het geval van de Innova is dit verschil echt minimaal, sterker nog, onder bijna alle omstandigheden is het verschil niet te horen.
Please, mind that only logged in users can submit questions