Knie waterslang Innova 2.0 H2O

Knie om een haakse bocht in de waterslang van de Innova 2.0 15HP H2O aan te kunnen brengen

De "Push-fit" fittingen van John Guest hebben zich bewezen als betrouwbare en makkelijk inzetbare fittingen voor o.a. waterwerken en verwarming systemen. Dit maakt het onderdeel ideaal voor inzet in combinatie met de Innova 2.0 H20 monoblock water/lucht warmtepomp en de aansluitkit.

Deze 90 graden knie maakt het makkelijk om zonder gereedschap iedere hoek / bocht om te gaan met de watertoevoerslang en afvoer van bijv. uw airco en/of luchtbevochtiger, ontvochtiger.

 

innova energie inverter airco

  Speed-fit
€ 5,50 € 4,55
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,10
Diameter 10 mm
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knie waterslang Innova 2.0 H2O
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?