Slang voor watertoevoer Innova 2.0 H2O

U kunt de slang per meter bestellen, als u in de winkelwagen bij "aantal" bijvoorbeeld 3 invult ontvangt u een slang van 3 meter lengte

Deze slang is geschikt voor Innova 2.0 H20 monoblock water/lucht warmtepomp met condenswater afvoerkit, de slang is zonder gereedschap in het toestel te drukken voor een waterdichte bevestiging.

Adapters om de slang op een kraan aan te sluiten zijn hier te vinden, deze adapters zijn ook te gebruiken om de slang aan de Innova 2.0 H2O aan te sluiten, als er geen condenswater afvoerkit gebruikt is. Deze condenswater afvoerkit of adapters zijn nodig om de slang te gebruikten, zonder deze accessoires is de slang niet met het toestel te verbinden!

De slang is semi-transparant om zo min mogelijk op te vallen, diameter is 10mm. De slang zou met spijkerclips (zoals bij iedere doe-het-zelf zaak verkrijgbaar) aan de muur bevestigd kunnen worden.

De slang is te verlengen met een insteekkoppeling.

innova energie inverter airco

€ 1,00 € 0,83
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Diameter 10 mm
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slang voor watertoevoer Innova 2.0 H2O
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?