Doseerkraan watertoevoer Innova 2.0 H2O airco

Deze kraan is geschikt voor gebruik met de 10mm slang zoals wij deze aanbieden voor de Innova 2.0 H20 monoblock water/lucht airconditioner.

De kraan kan gebruikt worden om de watertoevoer te doseren als het toestel aan de waterleiding is aangesloten. Als de watertoevoer wordt afgeknepen zal de temperatuur van het water wat uit het toestel komt warmer zijn als het toestel als airco wordt gebruikt, en kouder als het toestel voor verwarming wordt gebruikt.

Let wel; als de watertoevoer wordt geminimaliseerd zal het toestel harder moeten werken om te kunnen koelen of verwarmen dus zal het energieverbruik toenemen. Om te kunnen koelen heeft het toestel minder warmte nodig dan om te verwarmen, als er te weinig watertoevoer is zal het toestel automatisch stoppen en een foutmelding op het display weergeven.

 

innova energie inverter airco

€ 26,50 € 21,90
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Gewicht (kg) 0,40
Diameter 10 mm
Meer keuzes:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doseerkraan watertoevoer Innova 2.0 H2O airco
Uw waardering
Customer Questions
Wat is ozon?
Ozon (Trizuurstof, O3) is een blauwachtig gas, het is een geactiveerde vorm van zuurstof die bestaat uit drie zuurstof atomen in plaats van twee. Deze actieve moleculen zijn instabiel en zoeken stabiele (geur)moleculen om zich aan te binden en deze daardoor te oxideren. Ozon is bekend als een gas dat ontstaat bij smog en warmere temperaturen, daarom heeft het vaak een negatieve associatie bij mensen, het is echter een natuurlijke luchtzuiveraar zonder welke leven op aarde niet mogelijk zou zijn. Ook in de bergen en op grote hoogten is het ozonniveau hoger, plaatsen die bekend staan om hun zuivere lucht.
Wat kunt u doen tegen hooikoorts?
Wat u tegen hooikoorts zou kunnen doen is het volgende. Hooikoorts wordt veroorzaakt door in de pollenkalender aangegeven pollen en een allergie hiervoor. Deze pollen kunt u uit de lucht filteren met een luchtreiniger die voorzien is van een HEPA-filter. Welke luchtreinigers uitermaten geschikt zijn voor het filteren van deze pollen vindt u hier. Meer informatie over HEPA-luchtreinigers vindt u hier.
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen?
Wat luchtreinigers kunnen betekenen in het gevecht tegen virussen? De kwaliteit van de lucht om ons heen en de vochtigheid ervan spelen een grote rol bij de bescherming tegen ziekteverwekkers. Hoe minder de lucht vervuild is, hoe kleiner het risico dat we ons lichaam binnendringen. Het is ook erg belangrijk om voldoende luchtvochtigheid te behouden. Als de lucht droog is, drogen onze ademhalingsslijmvliezen of ogen uit en verliezen ze hun afweer tegen bacteriën, virussen en andere stoffen. Zo hebben luchtreinigers en luchtbevochtigers een onvervangbare plaats in het geval van immuunproblemen.
Is een airco zonder buiten unit net zo goed als een met een buitenunit?
Een toestel als deze is in principe gelijkwaardig aan een airco met buitenunit, omdat alle techniek in het toestel zelf zit zouden ze wat minder stil kunnen zijn, maar in het geval van de Innova is dit verschil echt minimaal, sterker nog, onder bijna alle omstandigheden is het verschil niet te horen.
Please, mind that only logged in users can submit questions