Doseerkraan watertoevoer Innova 2.0 H2O airco

Deze kraan is geschikt voor gebruik met de 10mm slang zoals wij deze aanbieden voor de Innova 2.0 H20 monoblock water/lucht airconditioner.

De kraan kan gebruikt worden om de watertoevoer te doseren als het toestel aan de waterleiding is aangesloten. Als de watertoevoer wordt afgeknepen zal de temperatuur van het water wat uit het toestel komt warmer zijn als het toestel als airco wordt gebruikt, en kouder als het toestel voor verwarming wordt gebruikt.

Let wel; als de watertoevoer wordt geminimaliseerd zal het toestel harder moeten werken om te kunnen koelen of verwarmen dus zal het energieverbruik toenemen. Om te kunnen koelen heeft het toestel minder warmte nodig dan om te verwarmen, als er te weinig watertoevoer is zal het toestel automatisch stoppen en een foutmelding op het display weergeven.

 

innova energie inverter airco

€ 26,50 € 21,90
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,40
Diameter 10 mm
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doseerkraan watertoevoer Innova 2.0 H2O airco
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Did you find what you were looking for?