Airbi Refresh Luchtreiniger

Effectieve luchtreiniger met een moderne look

De luchtreiniger Airbi REFRESH zal schonere lucht voor zowel u als uw family crieëren. Dit systeem is ontworpen voor ruimtes van 40m². Haar uitmuntende effectiviteit kan gezien worden door de power waarmee zij werkt. Deze luchtreiniger kan tot 200 m³/uur aan. In de eerste fase van reiniging worden de grotere deeltjes gefiltered (bijv. dierlijk haar). De HEPA filter is betrouwbaar in het verwijderen van bijna 100% van de stofdeeltjes en de carbon filter is ontworpen voor het verwijderen van ongewenste dampen en geuren. In de laatste fase verrijkt de Airbi REFRESH de lucht met negative ionen. Dit bevorderd fysieke en mentale gezondheid.

De Airbi Refresh luchtreiniger is een compacte, handelbare luchtreiniger met een zeer effectieve filterwerking door toepassing van 3 filters en een krachtig ionisatie systeem.

Deze luchtreiniger kan volautomatisch zijn werking aanpassen aan de omstandigheden door toepassing van stof-, geur en gassensor

Onder "accessoires" vind u vervangingsfilters en speciale filters die de REFRESH nog beter geschikt maakt voor specifieke en zware toepassingen zoals sigarettenrook, zware stofbelasting, vluchtige stoffen, geuren en gassen.

 

Airbi

 

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 189,00 € 156,20
- +

Waarom dit product

 • Krachtige luchtreiniger
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie voor uitstekende filtratie van fijnstof
 • De carbon filter verwijderd keuken damp en onplesante geuren
 • Een prefilter verzameld grotere deeltjes
 • Extra functie(s): Luchtkwaliteit sensor, Timer, Display, Automatische functie en Lucht ioniser
 • Maximum geluids niveau: 55 dB, Minimum geluids niveau: 30 dB
 • PlasmaWave ionisatie
 • Capaciteit 200 m3/uur
 • Voor ruimtes tot 40 m² (meer informatie)
 • 2 jaar garantie

Airbi Refresh Luchtreiniger combinatie aanbieding

Weergave van de gemeten luchtkwaliteit op het display

De intelligente Airbi REFRESH luchtreiniger heeft sensoren die de conditie van de omgeving monitort. Dit zorgt ervoor dat zij bij kan houden wanneer het een goede tijd is om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dit word met drie verschillende kleuren (op het display) toonbaar gemaakt. Groen staat voor een uitstekende luchtkwaliteit, oranje voor mindere luchtkwaliteit en rood voor slechte luchtkwaliteit.

                       Refresh luchtreiniging lucht kwaliteit indicator                                

De luchtreiniger is ook voorzien van een timer zodat u zelf in kunt stellen wanneer die aan en uit gaat. Verder is ze voorzien van een automatisch programma dat de prestatie aan past naar de kwaliteit van de lucht in de omgeving.

 

Hoge kwaliteit filters voor effectieve luchtzuivering

Verder is de Refresh voorzien van een efficiënt filtersysteem. Van buiten naar binnen gezien begint zij aan de voorzijde van de lucht in-laat, deze beschermkap heeft een moderne uitstraling. zij word opgevolgd door een voorfilter, deze dient de grovere stofdelen op te vangen. Daarop volgend komt de carbon filter, dit voor het filteren van eventuele keukendampen en eventuele onplesante geuren. Als laatste komt de HEPA filter die er voor zorgt dat nagenoeg alle fijnstoffen gefilterd worden.

 

Filters Airbi Refresh huishoudelijke luchtreiniger

allergenen, fijnstof, huisdier, pollen, astma luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten