Voor grote ruimtes zoals kantoren, winkels, eet- en woonruimtes zijn luchtreinigers met hoge capaciteit en filterkits met hoge capaciteit vereist om grote hoeveelheden lucht te zuiveren van alle mogelijke verontreinigende stoffen.

De AirExchange 600-T luchtreiniger heeft een verwerkingscapaciteit van 600 kubieke meter per uur, de filterkit bevat een HEPA-filter, een actief koolfilter en een gecombineerde UV-C-lamp met een fotokatalytisch filter, ontworpen voor gebruik in grote ruimtes en ruwe voorwaarden ontwikkeld voor gebruik.

Eenvoudig te installeren en te bedienen, deze luchtreiniger is een snelle, eenvoudig te implementeren oplossing voor (fijn)stof, microben, allergenen, geuren en vluchtige stoffen.

Het eenvoudige maar effectieve ontwerp creëert een kleine 'footprint' voor minimale ruimte-inname en laat vervuilde lucht rondom naar binnen worden gezogen en aan de bovenkant worden uitgeblazen voor een optimale luchtcirculatie.

AirExchange luchtreiniger

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
As low as € 1.199,00 € 990,91
- +

Waarom dit product

  • Professionele luchtreiniger
  • Uitgebreid filterpakket met HEPA en actieve kool filter
  • UV-C lamp tegen micro-organismen en ziektekiemen
  • SMART-modus voor automatische werking
  • WIFI-connected met app
  • Weergave luchtkwaliteit PM2.5
  • Weergave relatieve luchtvochtigheid
  • Capaciteit 600 m³/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 100 m2 (meer informatie)

filterkits met hoge capaciteit

AirExchange T-600 filterset + UV-c

De AirExchange 600-T wordt geleverd met een set filters, waaronder:

Antibacteriële voorfilter

Filtert grote stofdeeltjes, pollen, pluisjes en huidschilfers, zodat het HEPA-filter alleen kleine verontreinigingen hoeft uit te filteren.

H14 HEPA-filter

Het filter is 99,995% efficiënt in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijne) stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. HEPA-filter zorgt ervoor dat schadelijke stoffen in de lucht worden gezuiverd voor een gezonde werkplek

Actieve koolstof koolstoffilter

Actieve kool is een speciaal behandelde kool die de eigenschap heeft verschillende stoffen te kunnen binden, waardoor het sterke adsorptie-eigenschappen heeft. Actieve kool absorbeert geuren, gassen, vluchtige stoffen en dampen.

TiO2-filter met natuurlijke ionisatie

Titaandioxide (TiO2) is een natuurlijke katalysator die wordt geactiveerd door UV-licht en die micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels elimineert door deeltjes uit te stoten zonder ozon te produceren.

UV-C lampen

UV-C is een 253,7 nm ultraviolette, elektromagnetische, kortegolfstraling die het fotolyseproces in de kernen van microbiële cellen vernietigt, waardoor ze worden geëlimineerd.

 

Eenvoudig te bedienen

AirExchange 600-T bediening

De AirExchange 600-T is te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening en via de Tuya app waarbij het toestel op afstand te bedienen is en waarbij de gemeten waarden van het toestel zoals PM2.5 uit te lezen zijn.

luchtkwaliteitsweergave

Weergave luchtkwaliteit

De AirExchange 600-T meet continu de luchtkwaliteit in de ruimte en geeft fijnstof (PM2.5), temperatuur en relatieve vochtigheid weer op het display.

Bovendien is de 600-T uitgerust met een luchtkwaliteitsindicator die groen, oranje of rood oplicht om de luchtkwaliteit aan te geven.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Specificaties
Gewicht (kg) 14
Afmetingen 806 x 300 x 300 mm
Levensduur luchtreinigingselementen Tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
WiFi connected Ja
Geschikt voor ruimten tot ca. 100 m²
Luchtdoorvoer per uur 600 m³
Stroomverbruik < 85W
Voltage 220 - 240 V
Geluidsniveau 21 - 68 dB
Garantie 5 jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AirExchange 600-T luchtreiniger
Uw waardering

Gerelateerde producten

Klantvragen
wat doet een luchtreiniger?
Een luchtreiniger doet exact wat de naam suggereerd, het reinigd de lucht van luchtledige onzuiverheden.
Hoe werkt een luchtreiniger?
Een luchtreiniger werkt door middel van luchtverplaatsing, filtratie en UV licht.
Wat is de beste luchtreiniger?
De beste luchtreiniger is de luchtreiniger die het beste op uw situatie afgestemd is, welke dat is zoeken wij graag met u uit!
Waar luchtreiniger plaatsen?
Een luchtreiniger plaats je (waar mogelijk) bij de bron van vervuiling. Dicht bij de bron van vervuiling is uiteraard een uitermate geschikte plek voor reiniging.
U moet ingelogd zijn om vragen te kunnen stellen.

Gerelateerde producten