AirExchange 600-T luchtreiniger

Professionele luchtreiniger met uitgebreide filterset

Voor grote ruimtes zoals kantoren, winkels, eet- en woonruimtes zijn luchtreinigers met hoge capaciteit en filterkits met hoge capaciteit vereist om grote hoeveelheden lucht te zuiveren van alle mogelijke verontreinigende stoffen.

De AirExchange 600-T luchtreiniger heeft een verwerkingscapaciteit van 600 kubieke meter per uur, de filterkit bevat een HEPA-filter, een actief koolfilter en een gecombineerde UV-C-lamp met een fotokatalytisch filter, ontworpen voor gebruik in grote ruimtes en ruwe voorwaarden ontwikkeld voor gebruik.

Eenvoudig te installeren en te bedienen, deze luchtreiniger is een snelle, eenvoudig te implementeren oplossing voor (fijn)stof, microben, allergenen, geuren en vluchtige stoffen.

Het eenvoudige maar effectieve ontwerp creëert een kleine 'footprint' voor minimale ruimte-inname en laat vervuilde lucht rondom naar binnen worden gezogen en aan de bovenkant worden uitgeblazen voor een optimale luchtcirculatie.

AirExchange luchtreiniger

v.a. € 1.199,00 € 990,91
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

  • Professionele luchtreiniger
  • Uitgebreid filterpakket met HEPA en actieve kool filter
  • UV-C lamp tegen micro-organismen en ziektekiemen
  • SMART-modus voor automatische werking
  • WIFI-connected met app
  • Weergave luchtkwaliteit PM2.5
  • Weergave relatieve luchtvochtigheid
  • Capaciteit 600 m³/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 100 m2 (meer informatie)
Eigenschappen

filterkits met hoge capaciteit

AirExchange T-600 filterset + UV-c

De AirExchange 600-T wordt geleverd met een set filters, waaronder:

Antibacteriële voorfilter

Filtert grote stofdeeltjes, pollen, pluisjes en huidschilfers, zodat het HEPA-filter alleen kleine verontreinigingen hoeft uit te filteren.

H14 HEPA-filter

Het filter is 99,995% efficiënt in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijne) stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. HEPA-filter zorgt ervoor dat schadelijke stoffen in de lucht worden gezuiverd voor een gezonde werkplek

Actieve koolstof koolstoffilter

Actieve kool is een speciaal behandelde kool die de eigenschap heeft verschillende stoffen te kunnen binden, waardoor het sterke adsorptie-eigenschappen heeft. Actieve kool absorbeert geuren, gassen, vluchtige stoffen en dampen.

TiO2-filter met natuurlijke ionisatie

Titaandioxide (TiO2) is een natuurlijke katalysator die wordt geactiveerd door UV-licht en die micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels elimineert door deeltjes uit te stoten zonder ozon te produceren.

UV-C lampen

UV-C is een 253,7 nm ultraviolette, elektromagnetische, kortegolfstraling die het fotolyseproces in de kernen van microbiële cellen vernietigt, waardoor ze worden geëlimineerd.

 

Eenvoudig te bedienen

AirExchange 600-T bediening

De AirExchange 600-T is te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening en via de Tuya app waarbij het toestel op afstand te bedienen is en waarbij de gemeten waarden van het toestel zoals PM2.5 uit te lezen zijn.

luchtkwaliteitsweergave

Weergave luchtkwaliteit

De AirExchange 600-T meet continu de luchtkwaliteit in de ruimte en geeft fijnstof (PM2.5), temperatuur en relatieve vochtigheid weer op het display.

Bovendien is de 600-T uitgerust met een luchtkwaliteitsindicator die groen, oranje of rood oplicht om de luchtkwaliteit aan te geven.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 14
Afmetingen 806 x 300 x 300 mm
Levensduur luchtreinigingselementen Tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
WiFi connected Ja
Geschikt voor ruimten tot ca. 100 m²
Luchtdoorvoer per uur 600 m³
Stroomverbruik < 85W
Voltage 220 - 240 V
Geluidsniveau 21 - 68 dB
Garantie 5 jaar
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AirExchange 600-T luchtreiniger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?