AirExchange 750-T luchtreiniger

Professionele luchtreiniger met uitgebreide filterset

Voor grote ruimten zoals kantoren, winkels, horeca- en leefruimten is een luchtreiniger met grote capaciteit en een uitgebreid filterpakket gevraagd om een grote hoeveelheid lucht van alle mogelijk denkbare vervuilingen te zuiveren.

De AirExchange 750-T luchtreiniger is met een capaciteit van 750 m³ per uur en een filterpakket met HEPAfilter, actieve kool filter en combinatie UV-C lamp met fotokatalytisch filter ontwikkeld voor inzet in grote ruimten en zware omstandigheden.

De luchtreiniger is eenvoudig te plaatsen en bedienen waarmee het een snelle en eenvoudig te realiseren oplossing is voor de bestrijding van (fijn)stof, micro-organismen, allergenen, geuren en vluchtige stoffen.

Het eenvoudige maar effectieve ontwerp zorgt voor een kleine "footprint" voor minimale inname van ruimte en maakt mogelijk dat de vervuilde lucht rondom aangezogen wordt en aan de bovenzijde rondom uitgeblazen wordt voor optimale circulatie van de lucht.

AirExchange luchtreinigers

Beschikbaarheid:
Levertijd op aanvraag
As low as € 1.445,00 € 1.194,21
- +

Waarom dit product

  • Professionele luchtreiniger
  • Uitgebreid filterpakket met HEPA en actieve kool filter
  • UV-C lamp tegen micro-organismen en ziektekiemen
  • SMART-modus voor automatische werking
  • WIFI-connected met app
  • Weergave luchtkwaliteit PM2.5
  • Weergave relatieve luchtvochtigheid
  • Capaciteit 750 m³/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 150 m2 (meer informatie)

Uitgebreide filterset 

AirExchange T-600 filterset

De AirExchange 750-T is voorzien van een filterset bestaande uit:

Antibacteriëel voorfilter
Filtert grote stofdeeltjes, pollen, pluizen en huidschilfers zodat het HEPA filter alleen de microscopisch kleine vervuilingen hoeft te filteren.

H14 HEPA filter
Dit filter is 99,995% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het HEPA filter zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd wordt van schadelijke stoffen voor een gezonde werkplek

Carbon filter met actieve koolstof
Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool absorbeert geuren, gassen, vluchtige stoffen en dampen. 

TiO2 filter met natuurlijke ionisatie
Titanium Dioxide (TiO2) is een natuurlijke katalysator die wordt geactiveerd door UV-licht, en elimineert micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels door deeltjes te ontladen, hierbij wordt geen ozon geproduceerd.

UV-C lamp
UV-C is een ultraviolet, elektromagnetische, kortgolvige straling van 253.7nm en beschadigt de fotolyse processen in de celkernen van micro-organismen waardoor deze geëlimineerd worden.

Eenvoudig te bedienen

AirExchange 750-T bediening

De AirExchange 750-T is te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening en via de Tuya app waarbij het toestel op afstand te bedienen is en waarbij de gemeten waarden van het toestel zoals PM2.5 uit te lezen zijn.

Weergave luchtkwaliteit

weergave luchtkwaliteit AirExchange 750-T

De AirExchange 750-T meet continu de luchtkwaliteit in de ruimte en de hoeveelheid fijnstof (PM2.5), de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid worden weergegeven op het display.

Daarnaast is de 750-T voorzien van een luchtkwaliteitsindicator die oplicht in groen, oranje of rood ter indicatie van de luchtwaliteit.

Beschikbaarheid:
Levertijd op aanvraag
Gerelateerde producten