AirExchange 750-T luchtreiniger

Professionele luchtreiniger met uitgebreide filterset

Voor grote ruimten zoals kantoren, winkels, horeca- en leefruimten is een luchtreiniger met grote capaciteit en een uitgebreid filterpakket gevraagd om een grote hoeveelheid lucht van alle mogelijk denkbare vervuilingen te zuiveren.

De AirExchange 750-T luchtreiniger is met een capaciteit van 750 m³ per uur en een filterpakket met HEPAfilter, actieve kool filter en combinatie UV-C lamp met fotokatalytisch filter ontwikkeld voor inzet in grote ruimten en zware omstandigheden.

De luchtreiniger is eenvoudig te plaatsen en bedienen waarmee het een snelle en eenvoudig te realiseren oplossing is voor de bestrijding van (fijn)stof, micro-organismen, allergenen, geuren en vluchtige stoffen.

Het eenvoudige maar effectieve ontwerp zorgt voor een kleine "footprint" voor minimale inname van ruimte en maakt mogelijk dat de vervuilde lucht rondom aangezogen wordt en aan de bovenzijde rondom uitgeblazen wordt voor optimale circulatie van de lucht.

AirExchange luchtreinigers

v.a. € 1.445,00 € 1.194,21
Direct leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

  • Professionele luchtreiniger
  • Uitgebreid filterpakket met HEPA en actieve kool filter
  • UV-C lamp tegen micro-organismen en ziektekiemen
  • SMART-modus voor automatische werking
  • WIFI-connected met app
  • Weergave luchtkwaliteit PM2.5
  • Weergave relatieve luchtvochtigheid
  • Capaciteit 750 m³/uur
  • Geschikt voor ruimten tot ca. 120 m2 (meer informatie)
Eigenschappen

Uitgebreide filterset 

AirExchange T-600 filterset

De AirExchange 750-T is voorzien van een filterset bestaande uit:

Antibacteriëel voorfilter
Filtert grote stofdeeltjes, pollen, pluizen en huidschilfers zodat het HEPA filter alleen de microscopisch kleine vervuilingen hoeft te filteren.

H14 HEPA filter
Dit filter is 99,995% effectief in het verwijderen van kleine onzichtbare (fijn)stofdeeltjes, rook, bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Het HEPA filter zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd wordt van schadelijke stoffen voor een gezonde werkplek

Carbon filter met actieve koolstof
Actieve kool is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden en is daardoor een sterk absorptiemiddel. Actieve kool absorbeert geuren, gassen, vluchtige stoffen en dampen. 

TiO2 filter met natuurlijke ionisatie
Titanium Dioxide (TiO2) is een natuurlijke katalysator die wordt geactiveerd door UV-licht, en elimineert micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmels door deeltjes te ontladen, hierbij wordt geen ozon geproduceerd.

UV-C lamp
UV-C is een ultraviolet, elektromagnetische, kortgolvige straling van 253.7nm en beschadigt de fotolyse processen in de celkernen van micro-organismen waardoor deze geëlimineerd worden.

Eenvoudig te bedienen

AirExchange 750-T bediening

De AirExchange 750-T is te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandsbediening en via de Tuya app waarbij het toestel op afstand te bedienen is en waarbij de gemeten waarden van het toestel zoals PM2.5 uit te lezen zijn.

Weergave luchtkwaliteit

weergave luchtkwaliteit AirExchange 750-T

De AirExchange 750-T meet continu de luchtkwaliteit in de ruimte en de hoeveelheid fijnstof (PM2.5), de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid worden weergegeven op het display.

Daarnaast is de 750-T voorzien van een luchtkwaliteitsindicator die oplicht in groen, oranje of rood ter indicatie van de luchtwaliteit.

Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 17
Afmetingen 806 x 330 x 330
Levensduur luchtreinigingselementen tot ca. 1 jaar, afhankelijk van de omstandigheden
Automatische werking Ja
Luchtbevochtigingsfunctie Nee
WiFi connected Ja
Geschikt voor ruimten tot ca. 120
Luchtdoorvoer per uur 750
Stroomverbruik maximaal 95W
Voltage 220 - 240
Geluidsniveau 22 - 70
Garantie 2
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Downloads
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AirExchange 750-T luchtreiniger
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Kan ik een luchtreiniger de hele dag aan laten staan?
Ja, u kunt een luchtreiniger de hele dag aan laten staan. Alle consumenten luchtreinigers in ons assortiment passen zich aan de omstandigheden aan. De werking van de luchtreiniger wordt aangepast aan de kwaliteit van de lucht door middel van stof- en gassensoren. Bent u bijvoorbeeld aan het koken, kijk dan niet raar op als de luchtreiniger en hogere werkingsstand kiest. Een lichtsensor meet de hoeveelheid licht, hierdoor wordt ’s nachts automatisch de “silent” werking gekozen, waarbij alleen voor lage ventilatorsnelheden wordt gekozen voor stille werking en alle functieverlichting op het toestel wordt uitgeschakeld.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Hoe lang is de garantie op de producten?
Op alle toestellen is een garantie van minimaal 2 jaar van toepassing.
Kan ik het product retourneren?
Ja, het is mogelijk om een product te retourneren.
Did you find what you were looking for?