Olimpia Splendid Aquaria S1 12 P ontvochtiger

Compacte ontvochtiger met fraai design en slimme bediening

De Olimpia Splendid Aquaria S1 12 P Ontvochtiger een veelzijdig en geavanceerd apparaat dat ontworpen is om vochtproblemen in diverse binnenruimtes effectief aan te pakken. Of u nu in een vochtige omgeving woont, last heeft van condensatieproblemen, uw wasgoed snel wilt drogen of gewoon streeft naar een optimaal binnenklimaat, deze ontvochtiger biedt een indrukwekkende reeks eigenschappen om aan uw ontvochtigingsbehoeften te voldoen.

Met het vermogen om tot 12 liter vocht per dag uit de lucht te verwijderen, is de Aquaria S1 12 P perfect geschikt voor middelgrote tot grote kamers. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer, kelder of kantoorruimte, deze ontvochtiger kan vochtproblemen effectief aanpakken en de luchtvochtigheid in uw ruimte op een comfortabel niveau houden.

De Aquaria S1 12 P Ontvochtiger biedt u volledige controle over de luchtvochtigheid in uw ruimte. Met de geïntegreerde hygrometer en het handige digitale display kunt u eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid tussen 30% en 90%. instellen.

Duurzaam R290 koelmiddel

De Olimpia Splendid Aquaria S1 12 P maakt gebruik van het duurzame R290 koelmiddel. Dit koelmiddel heeft een lage milieubelasting en draagt bij aan een groenere toekomst. De GWP (Global Warming Potential) waarde van R290 is het laagste van alle koelmiddelen.

Geluidsarme werking voor gebruik in leefruimten

Met een geluidsniveau van maximaal 40 dB is de Aquaria S1 12 P geschikt voor gebruik in leefruimten zoals woonkamer, badkamer en keuken.

Olimpia Splendid ontvochtigers

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 169,00 € 139,67
- +

Waarom dit product

 • Condensatie ontvochtiger
 • Compact en fraai design
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 30 - 90%
 • 2 liter watertank
 • Timer voor gebruik bij wasdroging
 • Verrijdbaar op zwenkwielen
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Stil en eenvoudig in gebruik
 • Automatische herstart na stroomuitval
 • Capaciteit 12 liter per dag (bij 30°C/80% luchtvochtigheid)
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 55 m² (meer info)

12 liter per dag ontvochtigingscapaciteit

Een van de meest opvallende kenmerken van de Aquaria S1 12 P Ontvochtiger is zijn indrukwekkende ontvochtigingsvermogen. Met het vermogen om tot 12 liter vocht per dag uit de lucht te verwijderen, is dit apparaat perfect geschikt voor middelgrote tot grote kamers. Of het nu gaat om uw woonkamer, slaapkamer, kelder of kantoorruimte, deze ontvochtiger kan vochtproblemen effectief aanpakken en de luchtvochtigheid in uw ruimte op een comfortabel niveau houden.

Aanpasbare Luchtvochtigheidsregeling

De Aquaria S1 12 P Ontvochtiger biedt u volledige controle over de luchtvochtigheid in uw ruimte. Met de geïntegreerde hygrometer en het handige digitale display kunt u eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Hierdoor kunt u de ontvochtiger aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, of u nu de luchtvochtigheid wilt verlagen om condensatieproblemen te bestrijden of gewoon een comfortabelere leefomgeving wilt creëren.

Stille en Discrete Werking

Een aangename leefomgeving moet niet alleen vochtvrij zijn, maar ook rust en stilte bieden. De Aquaria S1 12 P Ontvochtiger voldoet aan deze eis met zijn stille werking. Dankzij geavanceerde technologie produceert dit apparaat minimale geluiden, waardoor u ongestoord van uw ruimte kunt genieten. Of u nu slaapt, werkt of ontspant, de ontvochtiger werkt onopvallend op de achtergrond om de luchtvochtigheid te reguleren.

Compact en Draagbaar Ontwerp

Met zijn moderne en compacte ontwerp is de Aquaria S1 12 P eenvoudig te verplaatsen naar de ruimtes waar u ontvochtiging nodig heeft. Tevens is de Aquaria S1 12P voorzien van zwenkwielen voor extra gemak.

Continue Drainageoptie

U kunt ervoor kiezen om het condenswater direct af te voeren, waardoor u niet steeds het waterreservoir hoeft te legen. De Aquaria S1 12 P wordt geleverd met een afvoerslang om het condenswater eenvoudig af te voeren. Mocht het water niet via de zwaartekracht weg kunnen lopen kunt u kiezen een opvoerpomp te gebruiken zodat het water ook naar boven weg te voeren is, voor bijvoorbeeld in een kelder.

Handige Timerfunctie

Om nog meer controle over de ontvochtigingsprocessen te bieden, is de Aquaria S1 12 P voorzien van een handige timerfunctie. U kunt de ontvochtiger instellen op een tijdschema dat bij uw behoeften past. Of u nu wilt dat het apparaat automatisch begint te werken wanneer u niet thuis bent, uw wasgoed wilt drogen als u zelf niet aanwezig bent of als u het 's nachts wilt inschakelen voor een rustige slaapomgeving, de timer zorgt voor maximale efficiëntie en gemak.

Automatische Herstart na Stroomonderbreking

De Aquaria S1 12 P is uitgerust met een automatische herstartfunctie. In het geval van een stroomstoring zal de ontvochtiger zichzelf automatisch inschakelen zodra de stroom wordt hersteld, met behoud van de eerder ingestelde parameters. Dit zorgt voor een probleemloze werking, en is zeer nuttig in locaties waar voor langere tijd niemand aanwezig is.

Verbeterde Luchtkwaliteit

Naast het reguleren van de luchtvochtigheid, zorgt de Aquaria S1 12 P Ontvochtiger ook voor een verbetering van de algehele luchtkwaliteit in uw ruimte. Het apparaat is voorzien van een Antidust luchtfilter dat stofdeeltjes en allergenen uit de lucht opvangt. Het actieve kool filter absorbeert geuren, vluchtige stoffen en gassen.

Energie-Efficiënt en Kosteneffectief

Naast al zijn functies en voordelen is de Aquaria S1 12 P Ontvochtiger ook ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Door minder energie te verbruiken tijdens het ontvochtigingsproces, verlaagt dit apparaat uw operationele kosten. Dit maakt het niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook een kosteneffectieve oplossing voor het beheersen van vochtproblemen in uw leefruimte.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten