Olimpia Splendid Aquaria S1 20 P ontvochtiger

Waardering:
100 % of 100

Krachtige ontvochtiger met WIFI en HEPA luchtzuivering

De Olimpia Splendid Aquaria S1 20P ontvochtiger is een geavanceerd apparaat dat uitblinkt in het creëren van een comfortabele en gezonde leefomgeving. Met een ontvochtigingscapaciteit van 20 liter per dag is deze ontvochtiger ontwikkeld om overtollig vocht effectief te verwijderen, waardoor vochtproblemen worden aangepakt en schimmelvorming wordt voorkomen.

Diverse functies voor optimaal gebruiksgemak

De ontvochtiger is ontworpen met een focus op gebruiksgemak. Het bedieningspaneel op het apparaat zelf is intuïtief en voorzien van duidelijke indicatoren. Met verschillende bedrijfsmodi, waaronder een automatische modus die zich aanpast aan de heersende omstandigheden, biedt de Aquaria S1 20P flexibiliteit en gemak in het gebruik. De gewenste luchtvochtigheid is in stappen van 5% in te stellen tussen 30% en 90%, daarnaast is een permanente werking te selecteren die onafhankelijk van de gemeten luchtvochtigheid zal blijven werken. Tevens is een speciale stand voor wasdroging te selecteren. De uitblaasopening kan oscilleren om de droge lucht beter te verspreiden wat bij wasdroging een nuttige toevoeging is.

HEPA luchtzuivering voor een hygiënisch binnenklimaat

Naast zijn krachtige ontvochtigingscapaciteit beschikt de Aquaria S1 20P over een geïntegreerd HEPA-luchtfiltersysteem. Deze technologie is ontworpen om allergenen, stofdeeltjes en andere verontreinigingen uit de lucht te verwijderen, waardoor de luchtkwaliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Het HEPA-filter is effectief in het vastleggen van kleine deeltjes, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen. Het resultaat is een frisse en schone atmosfeer in huis.

WIFI connected voor bediening en monitoring op afstand

Een opvallende functie van de Aquaria S1 20P is de mogelijkheid om via WiFi verbinding te maken. Met deze functie kunnen gebruikers de ontvochtiger eenvoudig bedienen en bewaken via een speciale app op hun smartphone of tablet. Dit geeft hen de flexibiliteit om de instellingen aan te passen, het apparaat in- of uit te schakelen en zelfs meldingen te ontvangen over de luchtvochtigheid, waar ze ook zijn. Dit draagt bij aan het gemak en de controle over het binnenklimaat.

Stille werking voor gebruik in leefruimten

De stille werking van de ontvochtiger draagt bij aan een onopvallende aanwezigheid in de leefruimte. Dit maakt het geschikt voor gebruik in slaapkamers, woonkamers of zelfs kantoren, waar een stille en effectieve ontvochtiging gewenst is. Omdat vochtproblemen en slechte luchtkwaliteit veelvoorkomende zorgen zijn in huishoudens, biedt de Olimpia Splendid Aquaria S1 20P ontvochtiger een alles-in-één oplossing. Met zijn krachtige ontvochtigingscapaciteit, WiFi-connectiviteit en HEPA-luchtzuiveringstechnologie levert deze unit niet alleen prestaties van topkwaliteit, maar draagt ook bij aan het creëren van een gezondere en aangenamere leefomgeving voor gebruikers.

Olimpia Splendid ontvochtigers

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 249,00 € 205,79
- +

Waarom dit product

 • Condensatie ontvochtiger
 • Compact en fraai design
 • WIFI connected voor bediening op afstand
 • HEPA filter voor luchtzuiverende werking
 • Gewenste luchtvochtigheid instelbaar van 30 - 90%
 • 5 liter watertank
 • Oscillerende uitblaas van droge lucht
 • Timer voor gebruik bij wasdroging
 • Verrijdbaar op zwenkwielen
 • Aansluiting voor permanente waterafvoer
 • Stil en eenvoudig in gebruik
 • Automatische herstart na stroomuitval
 • Capaciteit 20 liter per dag (bij 30°C/80% luchtvochtigheid)
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 90 m² (meer info)

20 liter per dag ontvochtigingscapaciteit

De Aquaria S1 20P heeft een krachtige ontvochtigingscapaciteit van 20 liter per dag, waardoor effectief overtollig vocht uit de lucht wordt verwijderd.

WiFi-connectiviteit

Met de mogelijkheid om via WiFi verbinding te maken, kunnen gebruikers de ontvochtiger eenvoudig bedienen en bewaken via een speciale app op hun smartphone of tablet.

HEPA-luchtfiltersysteem

De geïntegreerde HEPA-luchtzuiveringstechnologie verwijdert allergenen, stofdeeltjes en andere verontreinigingen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit verbetert.

Gebruiksgemak

Het intuïtieve bedieningspaneel op het apparaat zelf, samen met de bijgeleverde afstandsbediening, maakt het gemakkelijk voor gebruikers om de instellingen aan te passen en het apparaat te bedienen.

Stille werking

De ontvochtiger werkt stil, wat zorgt voor een onopvallende aanwezigheid in de leefruimte en het geschikt maakt voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder slaapkamers en kantoren.

Automatische modus

De automatische modus past de werking van de ontvochtiger aan op basis van de heersende omstandigheden, waardoor het een intelligente en energiezuinige keuze is.

Duurzaamheid

Ontworpen met hoogwaardige materialen en componenten, biedt de Aquaria S1 20P betrouwbare prestaties op de lange termijn.

Energie-efficiëntie

Het energiezuinige ontwerp draagt bij aan lagere energiekosten en verminderde ecologische impact, wat het milieubewust maakt.

Compact formaat

Met zijn slanke en moderne ontwerp neemt de ontvochtiger niet veel ruimte in beslag en past hij naadloos in verschillende interieurs.

Programmeerbare timer

De aanwezigheid van een programmeerbare timer stelt gebruikers in staat om de ontvochtiger in te stellen op specifieke tijden, wat bijdraagt aan een nog efficiënter energiegebruik.

Duurzaam R290 koelmiddel

De Olimpia Splendid Aquaria S1 20P maakt gebruik van het duurzame R290 koelmiddel. Dit milieuvriendelijke koelmiddel draagt bij aan een verminderde impact op het milieu, waardoor het een duurzame keuze is voor gebruikers die zich bezighouden met milieubewuste praktijken. Het R290 koelmiddel staat bekend om zijn lage milieu-impact en hoge energie-efficiëntie, waardoor het niet alleen de prestaties van de ontvochtiger verbetert, maar ook de ecologische duurzaamheid bevordert.

De Olimpia Splendid Aquaria S1 20P ontvochtiger combineert deze eigenschappen tot een veelzijdige en effectieve oplossing voor het reguleren van vochtigheid en het verbeteren van de algehele luchtkwaliteit in diverse woon- en werkruimten.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten