Blaupunkt UVirus Killer luchtreiniger

De Blaupunkt UVirus Killer zuivert de lucht met HEPA filtratie en UV/fotokatalytische luchtzuivering

De Blaupunkt UVirus Killer luchtreiniger combineert een hoge capaciteit met een 6 staps luchtzuiveringssysteem. De combinatie van filtratie met filters, UV/fotokatalytische luchtzuivering en ionisatie maakt de UVirus Killer een effectieve luchtreiniger tegen alle denkbare luchtvervuilingen zoals micro-organismen zoals virussen, bacterien en schimmels, allergenen, (fijn)stof, geuren en vluchtige stoffen.

Het toestel is voorzien van sensoren die de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur meten, deze waarden worden getoond op het display zodat u de luchtkwaliteit eenvoudig af kunt lezen en optimaliseren.

In de automatische werkingsstand zal de luchtreiniger de werking vanzelf aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit, de UViruskiller is tevens handmatig te bedienen en het toestel is WIFI connected om via de Tuya app te bedienen waarbij ook af te lezen is wat de gemeten luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur in de ruimte is.

 

Blaupunkt luchtreiniging | airconditioning Blaupunkt
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 369,00 € 304,96
- +

Waarom dit product

 • Krachtige luchtreiniger met 6-staps luchtzuivering
 • Weergave van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en volwaardig actieve kool filter
 • UV-lamp met fotokatalytisch filter
 • Krachtige ionisator
 • WIFI connected voor bediening via Tuya app
 • Capaciteit 370 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 74 m2 (meer informatie)

Blaupunkt UVirus Killer luchtreiniger combinatie aanbieding

UVirus Killer MEDICO series.

MEDICO logo

De UVirus Killer uit de MEDICO series is een ideale luchtreiniger voor middel grote ruimtes. Deze machine heeft een A-klasse standaard dankzij haar hoge efficientie en lage geluids niveau. 6-staps luchtreiniging met 4 filters:

 • Voorfilter: het micron mesh-filter blokkeert effectief (99,9%) 2,5 mm vezelige deeltjes. Het kan gemakkelijk duizenden keren worden schoongemaakt.
 • HEPA filter: deze filter verwijderd tot 95% van de deeltjes to 0.3 micron uit de luchtdoorlaat. Dit is uiterst effectief tegen de verspreiding van allergenen, bacteriën, pollen, smog en virussen.
 • Geactiveerde kool filter: deze filter verwijderd vluchtige organische stoffen zoals bijv. sigaretten rook en keuken dampen.
 • Fotokatalysator filter: Nano TIO2 word gebruikt. Dit heeft een fotokataliserende werking. Deze filter breekt formaldehyde, touleen, xyleen, ammoniak, TVOC en andere vervuilingen af.
 • UV-C lamp: het UV-C licht doodt een verscheidenheid aan veel voorkomende bacteriën en virussen.
 • Ionisatie fuctie: met een negatieve ionen concentratie van 8 miljoen st/cm³ met een ozon output van minder dan 0.03 PPM, dit doet het apparaat met een efficiëntie van 99.99%. De ionen zorgen ervoor dat bacteriën, stof en gassen samen clusteren. Hierdoor is het makkelijker om ze uit de lucht te verwijderen. Verder maakt het bacteriën non-actief waardoor ze hun potentie verliezen.

WIFI-connected voor bediening via Tuya app

De UViruskiller is WIFI-connected, hiermee is de luchtreiniger op afstand te bedienen, is de ionisator en UV-lamp in- en uit te schakelen en is er een tijdsplanning in te stellen om het toestel op de ingestelde momenten in- en uit te schakelen. Tevens is de hoeveelheid PM2.5 fijnstof in de lucht te monitoren en is de temperatuur en luchtvochtigheid af te lezen.

Overzicht van de eigenschappen

Stof sensor

Fijnstofsensor

De UVirus Killer is voorzien van een fijnstofsensor waarmee de luchtkwaliteit te meten is, de gemeten waarde wordt weergegeven op het display en de werkingstand wordt automatisch aan de gemeten waarde aangepast in de automatische werkingsstand.

Lucht sensor

Weergave van het fijnstofniveau op het display

Het gemeten fijnstofniveau in PM2.5 wordt weergegeven op het display zodat u ten allen tijde kunt zien wat de toestand van de lucht in uw ruimte is.

Luchtvochtigheid sensor

Luchtvochtigheidssensor

Het luchtvochtigheidsniveau is een grote factor voor gezondheid en welbevinden binnenshuis. De UVirus Killer is uitgerust met een luchtvochtigheidssensor, en de gemeten luchtvochtigheid wordt op het display weergegeven.

Temperatuur sensor

Temperatuursensor

Naast de mate van zuiverheid en de luchtvochtigheid is de temperatuur uiteraard de andere belangrijke factor voor hoe aangenaam het klimaat wordt ervaren, daarom meet de UVirus Killer de temperatuur en wordt deze op het display weergegeven.

Fan snelheid

Handmatig in te stellen werking

Naar wens is de werking handmatig in drie standen in te stellen, daarnaast is er nog een vierde, extra stille werking (night mode) in te stellen.

Filter onderhoud indicator

Waarschuwing voor verzadigde filters

De UVirus Killer waarschuwt u automatisch als de filters aan vervanging toe zijn, hiermee bent u gegarandeerd van een optimale werking van het toestel.

Slaap stand

Sleep Mode voor extra stille werking 's nachts

Voor gebruik op de slaapkamer is Sleep Mode te selecteren, hierbij werkt het toestel op een extra stille werkingsstand voor een goede nachtrust.

Timer functie

Timer mode voor automatische uitschakeling

De timer stelt u in staat de UVirus Killer in een vervuilde ruimte te plaatsen, het toestel een ingestelde periode te laten werken en daarna uit te schakelen zodat het niet doorlopend energie hoeft te blijven verbruiken in een ruimte waar niemand aanwezig is.Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten