Blaupunkt UVirus Killer

De Blaupunkt UVirus Killer zuivert de lucht met HEPA filtratie en UV/fotokatalytische luchtzuivering

De Blaupunkt UVirus Killer luchtreiniger combineert een hoge capaciteit met een 6 staps luchtzuiveringssysteem. De combinatie van filtratie met filters, UV/fotokatalytische luchtzuivering en ionisatie maakt de UVirus Killer een effectieve luchtreiniger tegen alle denkbare luchtvervuilingen zoals micro-organismen zoals virussen, bacterien en schimmels, allergenen, (fijn)stof, geuren en vluchtige stoffen.

Het toestel is voorzien van sensoren die de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur meten, deze waarden worden getoond op het display zodat u de luchtkwaliteit eenvoudig af kunt lezen en optimaliseren.

In de automatische werkingsstand zal de luchtreiniger de werking vanzelf aanpassen aan de gemeten luchtkwaliteit, de UViruskiller is tevens handmatig te bedienen en het toestel is WIFI connected om via de Tuya app te bedienen waarbij ook af te lezen is wat de gemeten luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en temperatuur in de ruimte is.

 

Blaupunkt Blaupunkt
€ 369,00 € 304,96
Momenteel niet leverbaar
Incl. BTW en verzending
Prijs excl. BTW & incl. verzending
- +

Waarom dit product

 • Krachtige luchtreiniger met 6-staps luchtzuivering
 • Weergave van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid
 • Automatische en handmatige bediening
 • HEPA-filtratie en volwaardig actieve kool filter
 • UV-lamp met fotokatalytisch filter
 • Krachtige ionisator
 • WIFI connected voor bediening via Tuya app
 • Capaciteit 370 m³/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 74 m2 (meer informatie)
Eigenschappen

MEDICO

UVirus Killer MEDICO series.

De UVirus Killer uit de MEDICO series is een ideale luchtreiniger voor midden grote ruimtes. Deze machine zet een A-klasse standaard dankzij haar hoge efficientie en lage geluids niveau. 6 stages luchtreiniging met 4 filters:

 • Voorfilter, Het micron mesh-filter blokkeert effectief (99,9%) 2,5 mm vezelige deeltjes. Het kan gemakkelijk duizende keren worden schoongemaakt.
 • HEPA filter, deze filter verwijderd tot 95% van de deeltjes to 0.3 micron uit de luchtdoorlaat. Dit is uiterst effectief tegen de verspreiding van allergenen, bacteriën, pollen, smog en virussen.
 • Geactiveerde kool filter, deze filter verwijderd vluchtige organische stoffen zoals bijv. sigaretten rook en keuken dampen.
 • Fotokatalysator filter, Nano TIO2 word gebruikt. Dit heeft een fotokataliserende werking. Deze filter breekt formaldehyde, touleen, xyleen, ammoniak, TVOC en andere vervuilingen af.
 • UV-C lamp, het UV-C licht dood een verscheidenheid aan veel voorkomende bacteriën en virussen.
 • Ionizatie fuctie, met een negatieve ionen concentratie van 8 miljoen st/cm³ met een ozone output van minder dan 0.03 PPM, dit doet die met een efficiensy van 99.99%. De ionen zorgen ervoor dat bacteriën, stof en gassen samen clusteren. Hierdoor is het makkelijker om ze uit de lucht te verwijdere. Verder maakt het bacteriën non-actief waardoor ze hun potentie verliezen.

WIFI-connected voor bediening via Tuya app

De UViruskiller is WIFI-connected, hiermee is de luchtreiniger op afstand te bedienen, is de ionisator en UV-lamp in en uit te schakelen en is er een tijdsplanning in te stellen om het toestel op de ingestelde momenten in- en uit te schakelen. Tevens is de de hoeveelheid PM2.5 fijnstof in de lucht te monitoren, en is de temperatuur en luchtvochtigheid af te lezen.

Fan snelheid Lucht sensor Stof sensor Luchtvochtigheid sensor
Filter onderhoud indicator Slaap stand Temperatuur sensor Timer functie

 

 

Specificaties
Specificaties
Automatische werking Ja
Luchtdoorvoer per uur 370 m³
Voltage 220~240 V
Voorfilter Ja
WiFi connected Ja
Stroomverbruik 35 W
CADR waarden 310 m³/uur
Certificatie CE
Afmetingen (mm, HxBxD) 410 x 635 x 210 mm
Garantie 2 Jaar
Geluidsniveau <60 dB
Geschikt voor ruimten tot ca. 48 m²
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blaupunkt UVirus Killer
Uw waardering