HALE 60DWC professionele smart bevochtiger

Hoogwaardige luchtbevochtiger met grote capaciteit, gebruiksvriendelijk, eenvoudig en mobiel inzetbaar

De HALE 60DWC is ontwikkeld voor toepassing in een omgeving waar alleen de meest hoogwaardige oplossing voldoet om de luchtvochtigheid op een aangenaam en gezond niveau te brengen en te houden. De 60DWC combineert een buitengewoon hoge capaciteit, hoogwaardige componenten, stille werking en grensverleggende oplossingen voor effectieve, veilige en discrete luchtbevochtiging.

De HALE 60DWCis een luchtbevochtiger die met een capaciteit van 60 liter per dag snel en eenvoudig inzetbaar is, minimale onderhoud vergt en mobiel ingezet kan worden.

Hygiënische werking voor een zuiver en gezond binnenklimaat

De 60DWC bevochtigt de lucht volgens het luchtwasser principe, hierbij wordt het water op een natuurlijke wijze verdampt, wordt er geen kalk(stof ) in de lucht verspreidt en wordt de lucht gezuiverd van stofpartikels. De 60DWC verspreidt geen stoom of nevel dus kan er ook geen ongewenste condens ontstaan. Het toestel is eenvoudig met water te vullen maar kan ook aan een watertoevoer aangesloten worden voor permanente werking. De watertoevoer is voorzien van een waterstop voor extra beveiliging tegen lekkage.

Permanente bewaking van luchtkwaliteit en automatische werking

De 60DWC is van een hooogwaardig luchtkwaliteit meet- en monitoring systeem waarbij de werking van de luchtbevochtiger automatisch aangepast wordt aan de gemeten omstandigheden en automatisch de optimale luchtvochtigheid onderhoudt. Tevens stelt dit systeem u via de HALE-cloud in staat de luchtkwaliteit te meten en te monitoren, niet alleen betreffende luchtvochtigheid, maar ook ((fijn)stof, temperatuur, CO2 en vluchtige stoffen in uw binnenklimaat.

 

Hale professionele luchtbehandeling

 

Beschikbaarheid:
Op voorraad
€ 2.699,00 € 2.230,58
- +

Waarom dit product

 • Professionele luchtbevochtiger
 • Zeer hoge capaciteit, laag energieverbruik
 • Snel en eenvoudig inzetbaar
 • Verrijdbaar voor extra gebruiksgemak
 • Trolley watertank, eenvoudig te vullen
 • Handmatig te vullen en aansluitbaar op waterleiding
 • Connected met HALE-cloud met hoogwaardige en uitgebreide luchtwaliteits-bewaking
 • Bevochtiging volgens luchtwasser-principe, geen kalkstof en geen risico van condensatie
 • Zilver ionen filter voor veilige en hygiënische bevochtiging
 • Ontwikkeld voor duurzame inzet
 • Maximale bevochtiging 2.500 ml/uur
 • Geschikt voor ruimten tot ca. 320 m2 (meer informatie)

Eenvoudig inzetbare luchtbevochtigers

De HALE 60DWC bevochtiger is “plug&play” automatische luchtbevochtiger, een stopcontact voldoet om het toestel in bedrijf te nemen. De watertank is uitneembaar en als trolley eenvoudig te verplaatsen. Het toestel staat op solide zwenkwielen zodat het eenvoudig te verplaatsen is.

De gewenste luchtvochtigheid is in te stellen tussen 30 en 70% waarbij het toestel automatisch de luchtvochtigheid op het gewenste niveau brengt en houdt.

Bij het ontwerp van bedieningselementen is grote aandacht geschonken aan de ergonomie, dit maakt het toestel eenvoudig te bedienen, te vullen en te gebruiken.

 

HALE 60DWC professionele luchtbevochtiger

 

Meting van luchtkwaliteit voor automatische werking en doorlopende bewaking van uw binnenklimaat

De HALE 60DWC automatische luchtbevochtiger kan worden bediend via het bedieningspaneel, het HALE cloud service platform en de app voor Android en Apple. Dit maakt het mogelijk om meerdere luchtbevochtigers en sensoren in verschillende gebouwen, verdiepingen en ruimtes aan te sluiten en te bedienen.

De bedrijfsmodus en gewenste luchtvochtigheid kunnen worden aangepast, maar kunnen ook worden vergrendeld om storing te voorkomen, zoals in openbare ruimtes. Het instelpunt voor de relatieve luchtvochtigheid kan worden ingesteld tussen 30 en 70% in stappen van 5%.

Optionele accessoires

De 60DWC smart bevochtiger kan worden bediend via de HALE CLOUD met behulp van een smartphone of desktop. Het is zelfs mogelijk meerdere toestellen en metingen vanuit één account te controleren en bedienen.

Met de applicatie kunt u de ruimte uitbreiden met een HALE AIR SENSE luchtkwaliteitsmeter om de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid gedetailleerder te monitoren. Met de monitorfunctie kunt u de relatieve vochtigheid, fijnstofniveaus, temperatuur, vluchtige stoffen (TVOC) en CO₂ in de lucht analyseren over langere perioden. De automatiseringsfunctie kan worden geactiveerd wanneer het apparaat moet worden in- en uitgeschakeld op opgeslagen instelpunten.

Op deze manier bieden we een complete oplossing om uw luchtkwaliteit te bewaken en op het juiste niveau te houden. De HALE CLOUD server bevindt zich op een veilige locatie in Nederland en voldoet aan de strenge wetgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming.

Het waterreservoir kan worden aangevuld met HALE waterontharder, een waterontharder van hoge capaciteit en/of antibacterieel filterdisk voor in het waterreservoir t.b.v. extra antibacteriële werking.

Neem contact met ons op om te achterhalen wat voor u de beste keuze zou zijn.

Het waterreservoir van de HALE 60DWC bevochtigers

Het waterreservoir van de HALE 60DWC luchtbevochtiger heeft een capaciteit van 30 liter en is makkelijk aan te vullen dankzij haar vernieuwende design. Zo kunt u bijvoorbeeld het reservoir verwijderen en als een suitecase trolley met u naar een waterpunt toe rijden. Hier kunt u het reservoir met de hand bij vullen met behulp van het meegeleverde trechter set. Verder is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om het toestel aan te sluiten op een permanente watertoevoer.

 

Bevochtiger HALE 60DWCSmart bevochtiger HALE 60DWCWaterreservoir HALE 60DWC klimaatbeheersingsysteemNieuw ontwikkeld HALE 60DWC bevochtigers

 

Luchtbevochtigers met extreem hoge capaciteit

Met een capaciteit tot 60 liter per dag is de HALE 60DWC geschikt om de luchtvochtigheid in ruimten tot 800 m³ op peil te brengen en te houden. Deze bevochtiger produceert lucht met een hoge luchtvochtigheid, geen nevel die condensvorming kan opleveren of kalk(stof) kan bevatten. Dit maakt de bevochtiger geschikt voor gebruik in archieven, musea en alle andere ruimten waar waardevolle objecten aanwezig zijn.

Bevochtiging met lage gebruikskosten

De HALE 60DWC luchtbevochtiger combineert hoge capaciteit en veelzijdige inzetbaarheid met lage gebruikskosten. Met een stroomverbruik van maximaal 90 Watt verbruikt het toestel een minimum aan energie. Waar diverse professionele luchtbevochtigingssystemen alleen verkrijgbaar zijn via een lease constructie of met een onderhoudscontract zijn de gebruikskosten van de 60DWC minimaal. Er zijn geen antikalkfilters noodzakelijk en het bevochtigingsfilter gaat normaal gesproken een jaar mee.

De solide constructie en het intelligente ontwerp maakt de 60DWC luchtbevochtiger nagenoeg onderhoudsvrij. Echter kunnen wij dit systeem aanbieden inclusief een onderhoudscontact, vraag nu een offerte aan voor een prijs indicatie.

 

Luchtbevochtiger met grote capaciteit HALE 60DWC

 

Bevochtiging met hygiënische en veilige werking

Het principe van natuurlijke verdamping door luchtwassing maakt het onmogelijk dat bacteriën zoals Legionella zich in de lucht kunnen verspreiden. De luchtwassende functie filtert de lucht van stofpartikels en u kunt naar wens de krachtige ionisatie-functie inschakelen voor een extra luchtzuiverende werking tegen fijnstofparitkels, geuren en micro-organismen in de lucht.

Het bevochtigingsfilter is behandeld met een antibacteriële coating en om de hygiëne ook als het toestel buiten gebruik is te waarborgen is de 60DWC luchtbevochtiger voorzien van een “Smart dry” functie die ervoor zorgt dat de bevochtiger intern helemaal op kan drogen voordat deze weggezet wordt. Dit voorkomt bacteriegroei, wat in stilstaand water voorkomen kan. Het bevochtigingsfilter is voorzien van een antibacteriële coating.

Behalve het bevochtiging filter is de HALE 60DWC luchtbevochtigers zijn tevens voorzien van een voor filter met actieve kool om de binnenzijde van het toestel schoon te houden en geuren, gassen en vluchtige stoffen te absorberen. Bevochtigingswiel automatische luchtbevochtiger

 

Luchtbevochtiger met hoge bouwkwaliteit voor langdurige en betrouwbare inzet

Bij de nieuw ontwikkelde HALE 60DWC luchtbevochtiger is grote aandacht geschonken aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit vertaalt zich in een hoge bouwkwaliteit, het gebruik van hoogwaardige componenten en corrosiebestendige materialen.

Het resultaat langdurige, betrouwbare inzet doet, lage gebruikskosten en een toestel dat in bediening en beleving kwaliteit uitstraalt

2 weken proefperiode

We geven u de kans de HALE 60DWC luchtbevochtiger uitgebreid te testen. Graag informeren wij u betreffende de mogelijkheden.

SMART-functie voor bediening en monitoring op afstand

De 60DWC is een klimaatbeheersing systeem die via de HALE CLOUD applicatie de mogelijkheid heeft om met een smartphone, tablet, desktop computer of een laptop is te bedienen. In deze applicatie is tevens de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid te lezen de monitoring functie stelt u in staat het verloop van luchtvochtigheid, (fijn)stofwaarden, temperatuur en vluchtige stoffen in de lucht over langere periodes te analyseren.

HALE CLOUD Dutch engineerd HALE CLOUD app Weergave HALE CLOUD app

De effecten van luchtvochtigheid

Zowel ’s winters als ’s zomers kan de luchtvochtigheid binnenshuis te laag uitvallen. In de winter wordt de buitenlucht die door de kou al minder vocht bevat door de centrale verwarming verder uitgedroogd. De door de airconditioning gekoelde lucht heeft een zeer lage luchtvochtigheid en kan in de zomer hierdoor gezondheidsklachten of ongemakken opleveren. Ook het hout in meubels, parketvloeren en muziekinstrumenten kan beschadigen of gaan vervormen door een gebrek aan vocht in de lucht, ook planten en dieren kunnen gevoelig zijn voor een te lage luchtvochtigheid. De luchtvochtigheid wordt meestal uitgedrukt in de relatieve luchtvochtigheid. Dit is het percentage van de maximale hoeveelheid waterdamp die de lucht bij de gegeven temperatuur en luchtdruk bevat. Bij dalende temperatuur neemt het vermogen van de lucht, waterdamp te bevatten af; bij dezelfde hoeveelheid waterdamp neemt de relatieve vochtigheid dan toe. Wordt deze groter dan 100%, is de lucht verzadigd en zal er dauw of mist vormen.

Een gezonde relatieve luchtvochtigheid bedraagt tussen de 50 à 60%.

Een te lage luchtvochtigheid kan de volgende klachten opleveren:

 • Koudegevoel bij normale warmte

 • Uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in de neus- en keelholte

 • Prikkelende keel

 • Droge hoest

 • Droge, schilferige huid

 • Gebarsten lippen

 • Droge, branderige ogen

 • Irriterende contactlenzen

 • Geïrriteerde luchtwegen

 • Verhoogde kans op infecties

 • Verminderde weerstand

 • Hoofdpijn

 • Vermoeidheid

 • Concentratie problemen

U kunt zich voorstellen dat het juiste klimaatbeheersing systeem enorme voordelen heeft voor op het werk.
De juiste luchtbevochtigers voor de ruimte in kwestie is enorm belangrijk. Hierbij zult u rekening moeten houden met de capaciteit van het toestel. Dat wil zeggen dat het aantal liter dat het toestel kan bevochtigen in verhouding dient te staan met het oppervlakte in kubieke meters.

Wanneer een groot aantal ruimte (Bijv. museum en kantoor) voorzien dienen te worden van luchtbevochtiging is de eenvoud van montage ook niet geheel onbelangrijk. Het toestel zelf is Plug & Play en simpel te koppelen aan de smart app, ook een eventuele waterontharder is zonder een loodgieter gemakkelijk zelf te installeren.

Ook is het uiteraard mogelijk om dit allemaal via Itec te laten doen, vraag een offerte aan voor een prijs indicatie.

 

HALE klimaatbeheersing

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Gerelateerde producten