Afstandsbediening t.b.v. PureAirPro 1200

Afstandsbediening voor het aan- en uitschakelen van de PureAirPro 1200

Afstandsbediening voor het aan- en uitschakelen van de PureAirPro 1200. Hiermee is de luchtreiniger ook goed te bedienen als deze aan de muur hangt of als afzuiger gebruikt wordt waarbij deze steeds in- en uitgeschakeld moet worden.

De afstandsbediening is via een kabel met de luchtreiniger verbonden, de kabel is ca. 6 meter lang.

PureAirPro luchtbehandeling

€ 143,99 € 119,00
Direct leverbaar
Incl. BTW
Excl. BTW
- +
Specificaties
Specificaties
Gewicht (kg) 0,50
Gerelateerde producten
Meer keuzes:
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afstandsbediening t.b.v. PureAirPro 1200
Uw waardering
(4)
Customer Questions
Wat is actieve kool?
Actieve kool is speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden, voor verdere info hierover meer op onze site.
Wat is een custom filter?
De Coway AP-1007EH, AP-1008DH en AP-0807DH kunnen worden voorzien van filters die speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen, deze filters verhogen de effectiviteit van de luchtreiniger tegen specifieke klachten of bedreigingen voor de gezondheid. De filters werken in combinatie met de toegepaste voor-, actieve kool- en HEPA filters.
Waar moet ik de luchtreiniger plaatsen?
Waar u uw luchtreiniger plaatst is essentieel om de werking van de luchtreiniger te optimaliseren. Het aan te raden deze zo centraal mogelijk in een ruimte te plaatsen, niet in hoeken of verstopt achter andere objecten. Met name Coway heeft mede om deze reden een grote nadruk op design gelegd zodat de luchtreiniger goed in elk interieur te integreren is. Coway producten wonnen reeds diverse Design Awards, zoals de Red Dot Award, IDEA, en IF design Award.
Worden geuren effectief verwijderd?
Ja een fotokatalytische luchtreiniger zal geuren effectief en blijvend afbreken.
Did you find what you were looking for?