Formaldehyde filter t.b.v. PureAirPro 1200 van PureAirParts

Los formaldehyde filter voor PureAirPro 1200

Dit Actieve kool van PureAirParts is toepasbaar op de PureAirPro 1200 en is een speciaal behandelde koolstof die de eigenschap heeft allerlei stoffen aan zich te kunnen binden. Actieve kool kenmerkt zich door het zeer grote oppervlak, een gram vaste stof kan een oppervlak hebben van enkele honderden vierkante meters. Dit filter is beschikbaar in een diepte van 75 en 100mm, actieve kool gradatie is CTC 80. 

De toevoeging van platina (Pt) aan het actieve kool vergroot de effectiviteit tegen formaldehyde en verwante vluchtige stoffen.

PureAirPro luchtbehandeling   PureAirPro
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
As low as € 180,29 € 149,00
- +

Waarom dit product

  • Hoogwaardige CTC80 actieve kool
  • Extra behandeling ondergaan voor grotere absorptie van formaldehyde
  • 75mm en 100mm diepe versie leverbaar
  • 405mm hoog en breed

Formaldehyde

De toevoeging van platina (Pt) aan het actieve kool vergroot de effectiviteit tegen formaldehyde en verwante vluchtige stoffen in grote mate, de absorberende capaciteit van het filter is hiermee een veelvoud van dat van een standaard actieve kool filter (tot het 100-voudige). De diepte van dit filter is 100mm.

Het filter kan gebruikt worden om zelf een (geur)filterset voor de PureAirPro 1200 (of een willekeurige luchtreiniger waar de filters in passen) samen te stellen. De standaard filtersets zijn een combinatie van een stoffilter en formaldehyde filters, voor extreme toepassingen of waar de lucht afgezien van geuren/gassen schoon is kunt u er voor kiezen om alleen formaldehyde te gebruiken.

De PureAirPro 1200 heef in de uitvoering van 2016-2019 (met ronde inlaat) ruimte voor een 100mm diepe filterset, de uitvoering vanaf 2019 (met vierkante inlaat) heeft ruimte voor een 125mm diepe filterset en met de los leverbare extra diepe voorkap (passend op alle PureAirPro 1200 toestellen) heeft ruimte voor een 175mm diepe filterset.

Hoogte en breedte van het filter zijn 405 x 405mm.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten