Innova 2.0 15HP ELEC Inverter airco/warmtepomp

De krachtigste monoblock airco/warmtepomp met instelbare ondersteuning van elektrische heater

Slank en fraai design; krachtige en betrouwbare werking

De krachtigste Innova 2.0 monoblock airco/warmtepomp is nu voorzien van een instelbare elektrische heater waarmee het grootste koel en verwarmingsvermogen in een monoblock airco is gecreëerd met behoud van de compacte eigenschappen en de geluidsarme werking van de Innova 15HP ELEC.

Offerte aanvragenInstallatie binnen drie weken na akkoord

De Innova 15HP ELEC maakt gebruik van muurgaten met een diameter van 202mm ten opzichte van de standaard modellen met 162mm. De grotere hoeveelheid buitenlucht die hierdoor in het toestel kan circuleren stelt de warmtepomp in staat bij koeling meer warmte naar buiten af te voeren en bij verwarming meer warmte aan de buitenlucht te onttrekken.

Moduleerbare ELEC ondersteuning voor consistente verarming

De Innova 2.0 15HP ELEC is voorzien van een elektrische heater die de verwarming ondersteunt bij zeer lage buitentemperaturen zodat de door het toestel te verwarmen ruimte niet verkleint als de buitentemperatuur extreem daalt.

U kunt 's winters ervoor kiezen alleen met de warmtepomp te verwarmen of de de ondersteuning van de heater te gebruiken in lage of hoge stand, hiermee bent u gegarandeerd van optimale efficiëntie met de zekerheid van maximaal verwarmend vermogen.

De eenvoudige installatie, het slanke en strakke design en het grote gebruiksgemak maken de Innova 2.0 15HP ELEC een ideale oplossing om eenvoudig, efficiënt en met minimale visuele impact het hele jaar door de temperatuur in uw ruimte op een comfortabel niveau te houden.

Groot vermogen met behoud van het slankste ontwerp

Met een diepte van 165mm is de Innova 2.0 zeer slank en het fraaie neutrale design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur.

De Innova 15HP ELEC DC INVERTER is geschikt voor ruimten tot ca. 58m² (146m³), afhankelijk van de omstandigheden.

Mocht u een Innova 2.0 Inverter airco/warmtepomp in werking willen zien bent u welkom om ons in Twello te bezoeken waar wij het toestel graag aan u demonstreren. Belt u alstublieft wel even van tevoren of u terecht kunt.

Innova 15HP ELEC

Klik hier om een offerte aan te vragen voor plaatsing van de Innova Monoblock Airco's.

Klik hier voor meer informatie over de montage van de Innova 2.0 Inverter monoblock airco.

Is uw afleveradres op een bedrijventerrein? Dan wordt uw bestelling per pallet verzonden.

Is uw afleveradres in een woonwijk? Dan versturen wij uw bestelling met Focus Koeriers.

De Innova airco toestellen kunnen niet bij een Parcelshop geleverd worden.

Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
€ 2.349,00 € 1.941,32
- +

Waarom dit product

 • Innova 2.0 met grootste koel- en verwarmingsvermogen
 • Koeling en verwarming met efficiënte Inverter warmtepomp
 • Verwarming naar wens ondersteund met moduleerbare elektrische heater
 • Fraai, minimalistisch design, gelijk aan overige Innova 2.0 modellen
 • Extreem slanke behuizing, slechts 165mm diep
 • Geen buitenunit voor eenvoudige installatie
 • Voldoet aan Europese veiligheidsstandaard EN60335.2.40
 • Stille werking
 • Laag energieverbruik
 • Zeer onderhoudsarm
 • 2x 202mm diameter gaten i.p.v. 162mm
 • Eenvoudige bediening via bedieningspaneel, afstandsbediening of smartphone-app
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, alle benodigde (bevestigings)materialen meegeleverd
 • Geschikt om ruimten tot ca. 58m² (146m³) te koelen, afhankelijk van de omstandigheden
 • Het toestel is door uzelf of uw aannemer/klusbedrijf/installateur te plaatsen, tevens kunnen wij u een prijsopgave doen voor plaatsing door onze eigen installatiepartner
 • Als Innova-specialist hebben wij grote ervaring met de Innova toestellen en toepassingen, hebben wij relevante accessoires en vervangingsonderdelen op voorraad en bij uitval kunnen wij een leentoestel ter beschikking stellen

Gasloos verwarmen met de Innova 15HP ELEC

Een monoblock warmtepomp als de Innova 2.0 15HP ELEC is zeer geschikt om gebruikt te worden als alternatief voor verwarmen op gas. Zoals bekend is een warmtepomp een duurzamere en energie-efficiëntere wijze van verwarmen vergeleken met de verwarming op gas. Ook elektrisch verwarmen of verwarmen via infrarood verbruiken veel meer energie vergeleken met de warmtepomp.

Een warmtepomp wekt immers niet zelf de energie op maar is in staat warmte te onttrekken aan koude lucht en deze weer af te geven aan warme (binnen)lucht om deze verder op te warmen. Hierdoor wordt er een minimum aan energie verbruikt om uw ruimte te verwarmen.

Kijk hier voor meer informatie over de inzet van een monoblock warmtepomp voor gasloos verwarmen.

Innova 2.0 15HP ELEC

Instelbaar elektrisch verwarmingselement voor betrouwbare verwarming, ook bij lage buitentemperaturen

Naarmate de buitentemperatuur daalt zal er dan ook minder warmte in de buitenlucht aanwezig zijn om te de binnenlucht verder op te warmen. Om dan toch een betrouwbare warmtebron te kunnen zijn is de 2.0 15HP ELEC voorzien van een elektrisch warmte-element om ervoor te zorgen dat ook bij temperaturen ver onder het vriespunt er voldoende warmte gegenereerd kan worden.

Hiermee blijven de compacte afmetingen van het toestel behouden maar vergroot de verwarmende werking bij lage temperaturen sterk.

Uiteraard zal het elektrische element meer warmte verbruiken dan de warmtepomp maar de 15HP ELEC is zo geprogrammeerd dat het element alleen werkt als de binnen/buitentemperaturen dermate (moeten) verschillen dat de warmtepomp alleen niet in staat is snel de temperatuur binnenshuis naar het gewenste niveau te brengen. Als de gewenste temperatuur bereikt is neemt de warmtepomp weer de volledige verwarming voor zijn rekening.

De 15HP ELEC geeft u de keuze om ’s winters alleen met de warmtepomp te verwarmen of het elektrisch element op een lage of hoge stand als ondersteuning te gebruiken.

Bij werking zonder elektrisch element of met het element op stand 1 bent u gegarandeerd van energie-efficiënte warmte-opwekking door de 15HP ELEC en kan het toestel normaal gesproken op ieder stopcontact aangesloten worden. Stand 2 van de elektrische ondersteuning is bedoeld voor extreme omstandigheden en daarbij is het zaak in acht te nemen dat het toestel niet op een elektrische groep wordt aangesloten waarop ook andere grotere stroomverbruikers zijn aangesloten.

Overzicht eigenschappen van de Innova 15HP ELEC

 • Koelende en verwarmende werking, de Innova 2.0 15HP ELEC Inverter kan de lucht zowel koelen (max. 3.5kW) als verwarmen (max. 3.5kW), als het toestel alleen voor koelen wordt gebruikt is een afvoer van het condenswater overbodig. Houdt u er wel rekening mee dat verwarmen meer capaciteit vraagt dan koelen dus zal de ruimte waarin een toestel effectief kan verwarmen (als er geen andere warmtebronnen zijn) kleiner is dan de ruimte die een toestel effectief kan koelen. Kijk hier voor meer informatie over de inzet van een monoblock warmtepomp voor gasloos verwarmen.
 • Slank design, met een diepte van slechts 165mm is de Innova 2.0 zeer ondiep en kan het eenvoudig in het interieur geïntegreerd worden, of een bestaande radiator vervangen.
 • Stille werking, door toepassing van de meest hoogwaardige onderdelen, dempingsmaterialen en -technieken is de Innova zo stil dat deze nauwelijks meer te onderscheiden is van een toestel met buitenunit, de inverter technologie en de stille, contactloze fanmotoren zorgen dat de geluidsproductie bij lage fansnelheid slechts 27dB is, deze nieuwe technieken zorgen dat niet de compressor maar de luchtsnelheid de grootste factor in geluidsproductie is geworden. "Stil" is natuurlijk een relatief begrip, dus mocht u het voor uwzelf willen ervaren bent u welkom in onze showroom om om de geluidsarme werking van het toestel zelf te ervaren.
 • Laag energieverbruik, de inverter technologie en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is, de ruimte zal sneller op de gewenste temperatuur zijn en met een lager energieverbruik op temperatuur gehouden worden.
 • Eenvoudige installatie, de Innova 2.0 kan zowel laag als hoog aan de muur geplaatst worden, door het ontbreken van een buitenunit is plaatsing eenvoudig. Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.
 • Eenvoudige bediening, de Innova 2.0 is eenvoudig via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandbediening te bedienen, met de timer functie is een in- of uitschakelmoment te kiezen en het bedieningspaneel is te blokkeren voor ongewenst gebruik.
 • Koeling, verwarming en ontvochtiging, naast koelen is de Innova 2.0 met de warmtepomp tevens in staat de ruimte op een efficiënte manier te verwarmen, hierbij wordt ook bij lage temperaturen nog warmte aan de buitenlucht onttrokken om de temperatuur binnen op een aangenaam niveau te brengen. Tevens is de Innova 2.0 met de ontvochtigingsfunctie in staat een woning, chalet, vakantiehuis of hotelkamer te ontvochtigen.
 • Bediening op afstand via smartphone, tablet of computer, de Innova 2.0 is Wifi-connected zodat u het toestel vanaf iedere locatie met internetverbinding kunt bedienen, hiermee kunt u de Innova 2.0 op afstand laten koelen, verwarmen of ontvochtigen zodat de ruimte reeds op een aangename temperatuur is als u arriveert of om een vakantiewoning vochtvrij te houden.
 • Nachtwerking, de Innova 2.0 heeft een speciale werkingsstand voor werking 's nachts, hierbij doet de airco na een uur de temperatuur met een graad stijgen, na het tweede uur stijgt de temperatuur weer met een graad, hierna blijft de temperatuur gelijk, en zal na 8 uur de airco in de stand-by modus schakelen. In de verwarmingsstand is de werking gelijk, alleen stijgt de temperatuur in plaast van dalen. De ventilator zal op de laagste stand blazen voor een minimum aan geluid, houdt u er wel rekening mee dat de compressor 's nachts nog wel aan kan slaan om te koelen, dit is normaalgesproken nauwelijks te horen, echter wordt 's nachts in alle stilte ieder geluid sneller opgemerkt.
 • Zelf-afsluitende luchtroosters, als de aiconditioner niet gebruikt wordt zijn de kleppen in de lucht aan- en afvoer gesloten zodat er geen vervuilingen zoals stof, pluizen of insecten in de luchtkanalen komen voor onderhoudsvrije, betrouwbare en hygiënische werking (tevens zijn er stalen luchtroosters met gaas tegen vervuilingen beschikbaar).

Invertertechnologie voor energiezuinige en krachtige werking

De Inverter technologie zorgt ervoor dat de Innova 2.0 de temperatuur sneller doet dalen en vervolgens deze temperatuur met minder energieverbruik op peil houdt. Een airco met inverter technologie is in staat de koelende werking van de compressor te variëren, waardoor deze extra koelt in het begin, en op een constante, lagere snelheid hoeft te draaien als de temperatuur op peil gehouden dient te worden. Een conventionele compressor kan alleen maar op één snelheid draaien waardoor deze alleen maar aan en uit kan, dus in plaats van continu te koelen zal een conventionele airco steeds in- en uitschakelen wat meer geluid produceert en meer stroom verbruikt. In de 2.0 wordt de nieuwste Inverter compressor van Panasonic toegepast. De BLDC borstelloze motortechniek reduceert stroomverbruik, vergroot de capaciteit en elimineert vibraties, deze moderne elektromotoren worden ook voor de ventilatoren in het toestel toegepast voor stille, trillingsvrije en energiezuinige werking.

15HP ELEC

De voordelen van een inverter airco als de Innova 2.0 Inverter zijn:

 • Circa 30% minder stroomverbruik
 • De gewenste temperatuur wordt sneller bereikt
 • 30% minder tijd nodig om op te starten
 • Stillere werking
 • Geen vibraties
 • Minder temperatuur-fluctuaties in de ruimte

Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en online app

De Innova 2.0 15HP ELEC is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel en de afstandsbediening. daarnaast is het toestel op afstand te bedienen en is de temperatuur in de ruimte is te controleren via de Innova app, daarnaast biedt deze applicatie enkele andere functies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten.

Voor iedere ruimte waar een Innova toestel is geïnstalleerd is het mogelijk een weekprogramma in te stellen waarbij het moment van in- en uitschalen instelbaar is alsmede de gewenste temperatuur op ieder moment van de dag. U kunt tevens verschillende werkingsprogramma’s instellen voor de koelende werking in de zomer en de verwarmende werking in de winter.

Tevens is het mogelijk om met uw toestemming de Innova 2.0 op de Innova cloud te laten inloggen voor diagnose en assistentie op afstand (onder ontwikkeling op moment van schrijven, april 2024).

Deze functionaliteit is mogelijk via smartphone, tablet of computer, waarbij meerdere toestellen door één gebruiker te bedienen zijn.

Eenvoudig te installeren, minimale invloed op het buitenaanzicht

De Innova 2.0 Inverter is eenvoudig, zonder de noodzaak van de aansluiting van koelmiddelleidingen te installeren, de airco is laag of hoog aan de (buiten)muur op te hangen, het toestel wordt inclusief installatiemateriaal zoals lucht aan- en afvoerbuizen, ophangmateriaal en automatische open- en dichtklappende buitenluchtroosters geleverd die van binnenuit te installeren zijn. Kijk onder "downloads" voor de installatie handleiding.

De 2.0 Inverter toestellen zijn zowel hoog als laag op te hangen, als het toestel hoog opgehangen wordt is het aan te raden de optionele onderplaat te monteren voor een nette afwerking aan de onderzijde.

Airco zonder buitenunit Innova 2.0 inverter 10HP airconditioner zonder buitenunit
Standaard airco met buitenunit Standaard airco zonder buitenunit Innova airco zonder buitenunit
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar
Gerelateerde producten