Itec Luchtreiniging

Itec is al jarenlang uw specialist op het gebied van luchtbehandelingssystemen voor de verbetering van luchtkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid. Als u op deze pagina terecht bent gekomen, dan bent u vast nieuwsgierig naar het verhaal achter ons bedrijf! En laten wij dat nu graag aan u willen vertellen. Hier nemen we u mee in onze ontwikkeling binnen de wereld van luchtkwaliteit en comfort. We delen niet alleen onze geschiedenis, maar ook onze toewijding aan schone lucht, innovatie en klanttevredenheid. Welkom bij Itec!

Lees meer over Itec Luchtreiniging

Luchtkwaliteit, luchtreiniging, gezondheid

Lucht en gezondheid

We ademen per dag ongeveer 20.000 keer in en uit waarbij we 12.000 (12 kubieke meter) liter lucht inademen. Helaas spenderen we onze tijd voor het grootste gedeelte niet in de natuur. Sterker nog, gemiddeld spenderen we 90% van de tijd binnenshuis waar de luchtkwaliteit het slechtst is!

Een kubieke meter lucht kan binnenshuis tot 20 miljoen partikels (stof, fijnstof, allergenen, bacteriën, pollen, schimmels, virussen, etc.) bevatten. Dit is tot twintig keer zoveel als buitenshuis bij een kruispunt en tot tweehonderd keer zoveel als aan zee.